Surpriza! Pe cine vede Carmen Harra castigatorul Exatlon! A dat verdictul dupa ce a facut profilul psihologic al celor patru semifinalisti EXCLUSIV

Carmen Harra considera ca unul dintre “razboinici” va pune mana pe marele premiu.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Mai sunt doua zile si telespectatorii vor afla cine va fi marele castigator al primei editii Exatlon Romania! Pariurile se fac mai abitir ca niciodata, iar specialistii puncteaza sansele fiecarui concurent in acest moment.

Carmen Harra, cunoscuta scriitoare specialista in numerologie a facut si ea o analiza a datei de nastere a concurentilor, Ionut Sugacevchi, Stefan Floroaica, Alex Nedelcu si Vladimir Draghia, iar la final, a ajuns la o concluzie.

Carmen Harra a spus cine va castiga Exatlonul! Spre cine s-a indreptat votul ei dupa analiza minutioasa

“Alex este un baiat foarte creativ, foarte generos! Nu cred ca a participat la Exatlon de dragul de a castiga o suma, ci pentru o idee, el se lupta pentru un concept! Este poate cel mai evoluat emotional si spiritual concurent si poate cel mai implicat in jocul de echipa! Pare cel mai capabil de a-si ajuta coechipierul, este singurul din punctul meu de vedere care si-ar imparti premiul cu ceilalti! De aceea, cred ca daca acum nu se va califica in finala, cred ca se va dezvolta frumos in viitor, pentru ca este foarte creativ si are o aparitie foarte placuta! Personal, nu cred ca va castiga, desi mi-ar fi placut data fiind evolutia lui de suflet la inceput si pana acum. (citeste ce a facut Larisa dupa eliminarea de la Exatlon)

Stefan este sarmant, foarte puternic, are insa o vulnerabilitate la nivel psihologic si o are de undeva din trecut, vine de la o experienta traumatica din tinerete! Are un calcai al lui Ahile, care s-ar putea sa il tradeze pe parcurs. Nici el nu este interesat atat de mult de bani cat este dornic de a demonstra ceva si de a-si demonstra lui ca reuseste. El este foarte protejat de divinitate, are o protectie care ii vine de la cineva din familie care nu mai este pe aceasta lume, parerea mea care poarta tot numele de Stefan! Personal insa, in ciuda ingerului pazitor, nu cred ca va castiga el Exatlon.

Ionut mi se pare cel mai puternic, cu o mare incredere in sine, si cel mai flexibil! Nivelul lui de capacitate de darzenie si de rezistenta este uluitor! Are si o pasiune pentru cei din jur, dar isi doreste enorm reusita asta! Dintre toti cei participantii la concurs, el vrea sa castige pentru sport, dar si pentru reusita materiala! Nu-l putem condamna pentru asta! Mi se pare ca lupta pentru el, este cel mai versatil si cel mai dotat intr-un fel date fiind atributele cerute la Exatlon! Parerea mea este clara! Ionut are cele mai multe sanse pentru a castiga competitia din Republica Dominicana, datorita darzeniei si incrancenarii de a lua acesti bani, de a reusi, de a-i domina pe ceilalti! Aici, sunt cele mai mari sanse de reusita.

Vladimir este o persona care are potential sa atraga faima, recunoastere si, in special, bani! Eu un om pe care oriunde il pui, oricum l-ai intoarce, de oriunde cade in picioare si pana la urma reuseste material in viata asta! Este si el foarte darz, bun in general. Nu are generozitatea lui Alex, nici compasiunea lui Stefan, insa este deschis pentru a a ajuta!", a spus Harra.

Dupa toata aceasta explicatie, Carmen Harra a spus cine va castiga Exatlonul si a intocmit si un clasament al celor patru semifinalisti. Cititi intregul top pe kfetele.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate