Surpriza! Roxana Dobre s-a mutat cu Salam la hotel!!!

Povestea de dragoste dintre Florin Salam si Roxana Dobre pare din ce in ce mai serioasa, iar o noua casatorie a manelistului nu ar mai surprinde pe nimeni.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma cantaretului sustin ca acesta a facut un pas decisiv in relatie. “Dupa moartea Fanicai au fost multe fete care s-au dat pe langa Salam. Florin insa doar s-a distrat cu ele, nu s-a pus niciodata problema de altceva! Cu toate acestea, Roxana i-a intrat la suflet si, pentru ca o iubeste cu adevarat, s-a si mutat cu ea la hotelul din Vitan in care locuieste de ani de zile! Bruneta este mereu cu el si oamenii de la receptie stiu deja ca domnisoara Dobre este logodnica lui”, a povestit un prieten de-al manelistului pentru WOWbiz.ro!

Primele imagini cu Florin Salam si Roxana Dobre! Uite-i cum se saruta cu pasiune chiar sub ochii lui Betty Salam! "Am cea mai frumoasa nevasta din lume!"

Gestul care a transormat relatia dintre Salam si Roxana Dobre intr-o puternica poveste de dragoste. Manelistul a scos 20.000 de euro dintr-un foc si i-a fost alaturi iubitei lui, in cel mai greu moment din viata ei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate