Surpriza! Roxana Nemes isi promoveaza ultimul clip pe un centru comercial! Vezi unde!

Distribuie pe:

##VIDEO994##

 

fara descriere

 

Frumoasa, sexy si extrem de provocatoare, asa arata Roxana Nemes in ultimul sau clip “Tu amor”, lansat, la finele lunii trecute, pe piata muzicala. Poate veti spune ca nu venim cu nimic nou, fata asta e frumoasa, o stie toata lumea, videoclipul apare pe posturile publice de televiziune, s-a vorbit despre el in toate emisiunile, in concluzie, care mai e noutatea? Ei bine, este una si, mai mult decat atat, chiar e o exclusivitate.

Iubita lui Radu Groza a gasit o modalitate inedita de a-si prezenta fanilor melodia. A apelat la conducerea unui cunoscut complex comercial din Bucuresti pentru a posta pe panourile publicitare videoclipul “Tu amor” pe durata intregii zile, bineinteles, la anumite interval de timp.

“Stiu ca e o situatie inedita si nu am mai auzit ca vreun alt cantaret roman sa apeleze la o asemenea promovare, dar asa sunt eu, surprinzatoare. Am ales, impreuna cu Radu Groza, iubitul si managerul meu, sa imi prezint piesa pe un centru comercial si am reusit. De mai bine de o saptamana, de 11 ori pe zi, cei care trec prin zona Piata Unirii, ma pot vedea si asculta, iar acest lucru ma face foarte fericita”
, a spus Roxana Nemes pentru WOWbiz.ro. (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate