Surpriză! S-a aflat motivul real pentru care Roxana îl place pe Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! "Preferă bărbații de cartier, mai golănași"

Andy a dezvăluit ce îi place Roxanei la Bogdan Mocanu, băiatul cu care tânăra formează în acest moment un cuplu în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Nu mau reprezintă o surpriză pentru nimeni faptul că Roxana formează, în aceste momente, un cuplu cu Bogdan Mocanu. După tatonări și relații cu alți bărbați, fie români, fie greci, WOWbiz.ro a prezentat în premieră că frumoasă femeie s-a decis până la urmă să îi acorde atenție omului care nutrește sentimente reale pentru ea în aceste momente.

"Roxana nu îl iubește, dar ei îi place să se joace. Așa a făcut cu toți, și cu mine, și cu Alexander, dar nu prea i-a mers. A plâns cu lacrimi amare după noi. Însă, în cazul lui Bogdan, situația se schimbă. El va fi cel care va fi părăsit, simt asta! Și omul știe, dar se complace în situația asta, fiindcă o place foarte mult și îi acceptă orice", a spus Andy Adetu într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Prima reacție a lui Florin după ce s-a aflat că a înșelat-o pe Mirela Banias înainte de nuntă: „Viața mea a trecut prin multe etape”

Citeste si: Elena Merișoreanu a fost operată de urgență! Din păcate, intervenția nu a fost un succes: „Iar nu a fost reușită”

Citeste si: Bianca, în lacrimi la Puterea Dragostei! Are legătură cu Alexandru: "Mama mi-a spus să nu mă mai înjosesc în halul ăsta"

fara descriere

Roxana s-a cuplat pe bune cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ”Are mușchi”

Andy a ținut să precizeze și faptul că Roxana s-a cuplat pe bune cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei, dar numai pentru că îl apreciază fizic. "Îl place din punct de vedere... estetic, fiindcă este un bărbat cu mușchi, dar mental, nu se potrivesc, o să vedeți. Ea preferă băieții de cartier, mai golănași așa…care să o facă să se simtă femeie", a conchis fostul iubit al feței pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate