Surpriză! Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat IERI în fața ofițerului stării civile Constanța! Avem declarația de căsătorie! EXCLUSIV

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat ieri la Oficiul Stării Civile Constanța, cu două zile mai devreme decât se aștepta toată lumea.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Halep și Toni Iuruc au venit, ieri, de mână la Starea Civilă Constanța. Cei doi au înregistrat cererea oficială pentru căsătoria care va avea loc miercuri, 15 septembrie.

Simona Halep și Toni Iuruc au venit de mână la Primăria Constanța

Simona Halep și Apostol-Gabriel Iuruc s-au prezentat personal, așa cum prevede legea și au depus actele în vederea oficializării relației pe care o au.

”Astăzi, 13-09-2021, a fost înregistrată Declarația de Căsătorie a Domnului Iuruc Apostol-Gabriel, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în localitatea București, Județul/Sectorul 2 și a Doamnei (D-rei) Halep Simona, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în localitatea Constanța, Județul/Sector Constanța”, se arată în publicația de căsătorie afișată la intrarea în Primăria Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc au completat declarația de căsătorie

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Afișarea publică a declarației de căsătorie reprezintă o obligație legală a autorităților și se face pentru cazul în care ar putea exista o persoană (sau mai multe) care să facă ”opoziție” la acest act. De asemenea, cei care au cunoștință de existența unui impediment legal sau dacă există alte consecințe ale legii care nu sunt îndeplinite, se pot adresa în scris către Oficiul Stării Civile

Constanța, ”cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază”. Opoziția la căsătorie se poate formula doar în termen de 10 zile de la data afișării publicației.

Citeste si: Campioana US OPEN 2021, Emma Răducanu, vorbește la superlativ despre Simona Halep

Halep va lua și numele Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc se vor prezenta mâine, 15 septembrie, la Casa de Căsătorii pentru cununia civilă. La eveniment va participa doar familia și câțiva prieteni apropiați.

După ceremonie va urma o petrecere care se va desfășura într-un local select din Mamaia, acolo unde printre acționari de numără chiar viitorul naș al cuplului, omul de afaceri Dani Caramihai.

Citeste si: Simona Halep a făcut primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc: "Am emoții...E un eveniment frumos"

Simona Halep a anunțat că va urma tradiția și va prelua și numele soțului.

Decizia este una curajoasă, în condițiile în care ”Simona Halep ” este deja un brand recunoscut la nivel mondial.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de doi ani

Ceremonia religioasă va avea loc anul viitor, cel mai probabil în București, și va fi urmată de o altă petrecere, de data aceasta ceva mai extinsă. Simona și Toni formeză un cuplu de mai bine de doi ani iar omul de afaceri este primul partener cu care sportiva din România s-a afișat vreodată, de când a devenit cunoscută. Halep a dezvăluit că își dorește o familie numeroasă și a mărturisit că la un moment dat viața personală va trebui să devină mai importantă decât cariera ei în lumea tenisului.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când va avea loc nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc? Primele informații despre evenimentul mult așteptat

Soacra Simonei Halep, scandal cu o firmă de pază! A refuzat să plătească o factură de 770 de lei! EXCLUSIV

Cați bani a făcut Toni Iuruc în 2020: venituri modeste, conturi aproape goale! Ce afacere deține familia viitorului soț al Simonei Halep? EXCLUSIV

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Rareș Bogdan, anunțul care cutremură lumea politică! A recunoscut acum: E un moment greu VIDEO

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies