Vedete

SURPRIZA TOTALA! Mihaela s-a impacat cu Cristi Borcea! Ce afacere a familiei este, acum, total pe mainile fostei sotii a ex-actionarului dinamovist! EXCLUSIV

In ciuda faptului ca nu se mai afiseaza impreuna, cei doi au business-uri de care se ocupa!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mihaela Borcea a parut total iesita din schema dupa eliberarea conditionata a fostului ei sot! Daca in cei patru ani si patru luni, cat fostul boss dinamovist a stat dupa gratii, afacerista a fost omniprezenta, atat la vizitele la penitenciar, cat si in viata profesionala a lui Cristi, de trei saptamani, femeia nu mai apare nicaieri.

Mihaela Borcea, din nou cu Cristi Borcea! Ce ii tine impreuna

Cum era de asteptat, barfele conform carora Mihaela si Cristi nu ar mai fi in relatii bune au inceput deja sa circule in cercul lor de prieteni, mai mult s-a marsat pe ideea ca ea ar fi fost scoasa si din business-urile familiei si lasata pe…banca de rezerve!!! “Numai Patrick, fiul cel mare, a fost pastrat de Cristi langa el in aceste momente! Nimeni altcineva”, au spus apropiatii ex-actionarului dinamovist! (citeste de ce Mihaela Borcea si Valentina Pelinel au rupt orice legatura)

Totusi, situatia nu pare fi chiar atat de transanta. Alte persoane din anturajul lui Borcea sustin ca, in ciuda unor anumite disensiuni avute in timp, Mihaela si Cristi au ajuns la un numitor comun. “Fosta doamna Borcea este cea care se ocupa in principal de business-ul cu Strandul Crangasi. De altfel, ea a facut si o serie de contracte si, totodata, este si cea care se ocupa de promovarea locului de agrement, dar si a ballroom-ului din incinta”, au dezvaluit prietenii familiei.

Galerie foto