Surpriza uriasa, ce s-a intamplat cu vila din Corbeanca a fostulului cuplu Diana si Razvan Simion! Decizia i-a apartinut fostei neveste a prezentatorului tv

In urma cu putin timp, Diana Simion a vandut casa pe care o detinea in Corbeanca! Fosta sotie a “matinalului” a decis sa isi ridice, in schimb, o locuinta asemanatoare in Timisoara, orasul in care s-a mutat dupa divort!

Autor: Cornelia Ionescu

Dupa despartirea oficiala de Razvan Simion, fosta lui nevasta a ramasa in imobilul pe care il aveau impreuna la marginea Bucurestiului! “In momentul in care au semnat actele, cei doi si-au impartit si bunurile de comun acord! In aceste conditii, casa din Corbeanca i-a revenit Dianei, care a ramas sa locuiasca acolo impreuna cu cei doi copii ai cuplului”, au dezvaluit persoane apropiate familiei pentru WOWbiz.ro!

(citeste ce legatura exista intre Diana Simion si Dragos Bucur)

Diana Simion a ramas o perioada in vila, insa, la un moment dat, a luat decizia de a se intoarce la Timisoara si, initial, a inchiriat o casa, foarte aproape de cea a parintilor sai, si s-a mutat acolo! Totodata, frumoasa femeie a fost solicitata si pentru un post foarte bun in zona, astfel ca, intreaga ei activitate s-a invartit in orasul de la malurile Begai!

Poate din acest motiv, anul acesta fosta doamna Simion a mai luat inca o hotarare radicala! Daca pana la inceputul anului, a pastrat casa din Corbeanca, ei bine, situatia s-a schimbat dupa cateva luni! Diana a vandut imobilul si cu banii incasati a inceput constructia altuia asemanator, dar in Timisoara, pe care, estemizeaza, sa il finalizeze in aceasta toamna!

“La inceputul lunii august, am inceput constructiile! Deocamdata, casa este ridicata la rosu, va avea parter si un etaj! Sper ca totul sa fie gata la inceputul lui noiembrie, daca

nu apar situatii neprevazute! Atat va pot spune pe marginea acestui subiect”, a declarat Diana Simion pentru WOWbiz.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies