Vedete

Surpriza uriasa! Cine sunt primii “faimosi” care vor sa participe la noua editie Exatlon! Avem declaratii exclusive

Doua dintre cele mai indragite personaje de la “Bravo, ai stil” vor sa plece in Republica Dominicana!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Faimosiicon photo
Faimosi

Au inceput inscrierile pentru sezonul al doilea la Exatlon! Cine ar putea sa fie urmatorii Faimosi: "Ne inscriem la Exatlon". (citeste declaratia socanta a lui Andrei Stoica despre modul in care a stat Vladimir Draghia singur in cotet)

Primul sezon al celui mai iubit show din Romania, Exatlon, s-a terminat. Castigatorul premiului de 100.000 este Vladimir Draghia, care va dona toti banii unor copii bolnavi.


Catalin Botezatu vrea sa plece la Exatlon! “Este un fenomen national”

Inscrierile pentru cel de-al doilea sezon au inceput si, in mod firesc, toata lumea se intreaba cine va juca in echipa Faimosilor. Ei bine, spre marea surpriza a tuturor, primii care si-ar dori sa ajunga in Republica Dominicana sunt juratii "Bravo, ai stil".

"Exatlon este un fenomen national! Vreau si eu sa merg acolo. M-am uitat, i-am sustinut pe Faimosi, nu am ratat nicio emisiune", a spus Catalin Botezatu.

Dintre toti juratii de la "Bravo, ai stil", doar doi isi doresc cu ardoare sa participe la Exatlon. Vezi despre cine este vorba pe kfetele.ro.

 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune