Surpriză uriașă! Cum l-a trecut Jador pe Bogdan Mocanu în telefonul lui!

Jador a ales să îi salveze numărul de telefon al prietenelului său, Bogdan Mocanu cu un ”alint” specific lui

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

În casa Puterea dragostei, este arhicunoscut faptul că Jador și Bogdan Mocanu sunt cei mai buni prieteni! Drept dovadă, cei doi colegi de platou, dar și de cameră, au păstrat relația foarte bună și dincolo de show-ul moderat de Andreea Mantea, astfel că, ei au fost văzuți mai mereu împreună la concerte sau la ieșirile în oraș.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, luat la mișto de fanii de pe Instagram: „Zici că face reclamă la pastile de slăbit”

Citeste si: Deea de la Puterea dragostei a postat o poză și a făcut cea mai frumoasă declarație: "Cel mai frumos bărbat din viața mea. Iubire necondiționată"

Citeste si: “Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei, relația pe care o are cu fratele Biancăi

Cu toate acestea, au existat și tensiuni între Jador și Mocanu, de-a lungul timpului, mai ales din cauza Andrei, iubita lui Bogdan, cu care însă manelistul a avut o legătură secretă chiar înainte de a pleca, temporar, din competiție.

Jador  avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, că legătura lui cu Andra nu a fost doar una platonică, doar că nimeni până acum nu a avut habar de acest lucru. "Nu s-a văzut chiar totul la TV. Vreau să va spun că noi doi am trăit momente puternice. Am format un cuplu dincolo de  casa Puterea dragostei. Mai mult, am avut parte și de o întâlnire interzisă la Istanbul, a fost ceva minunat, de care numai noi doi am știut. Sincer, a fost cea mai frumoasă seară în Turcia.. Mi-a plăcut enorm", a povestit cântărețul, care apoi însă s-a retras și i-a lăsat locul lui Bogdan.

Jador l-a trecut pe Bogdan Mocanu în telefon cu un ”alint” special

Totuși, Jador a spus că, la plecarea din casa Puterea dragostei, după ce s-a certat cu Bogdan Mocanu din cauza Andrei, i-a și scris acestuia un mesaj emoționant pe telefon. ”Iartă-mă dacă ți-am greșit. Te iubesc, ești ca fratele meu și dacă ai nevoie de ceva vreodată, eu sunt același lângă tine. Nu ai rămas singur, sunt mereu lângă tine. Repet! Te iubesc și te respect”, a spus Jador.

Mai mult, la revenirea în competiție, cei doi aveau să treacă peste probleme, mai mult, cântărețul a…”dat din casă” câteva secrete! Jador l-a trecut pe Bogdan Mocanu în telefon și a povestit tot! ”Eu îl am scris în agenda ”mânzule”! De drag, fiindcă este um om special pentru mine”, a spus concurentul de la Puterea dragostei.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Se impune carantină națională? Nelu Tătaru a făcut anunțul miercuri seara

Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

Scandal cu bătăi la Puterea dragostei! Andy a avut toate femeile lui Bogdan Mocanu!”Este un bărbat cu mușchi, dar mental nu e ce trebuie”

Prima reacție a lui Alex Bobicioiu după ce și-a văzut fosta iubită în casa ”Puterea Dragostei”! Declarații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies