Vedete

Surpriza uriasa, de ce a lipsit socrul Gabrielei Cristea de la botezul micutei Victoria! Toti invitatii s-au intrebat unde este bunicul bebelusei | EXCLUSIV

La evenimentul din weekend, tatal lui Tavi Clonda a absentat, insa motivat!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Gabi Cristeaicon photo
Gabi Cristea

Sambata, a fost mare sarbatoare in familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV si-a crestinat, cu mare fast, fetita, pe micuta Victoria Margot, in varsta de sase luni!

Gabriela Cristea si-a botezat fetita in lipsa bunicului! Tatal lui Tavi are probleme de sanatate

La petrecere au venit peste 150 de prieteni de-ai cuplului Clonda, in timp ce nasi au fost nimeni altii decat Cristina Siscanu si Madalin Ionescu! “A fost un moment superb acest botez! Toata lumea a fost fericita, locatia s-a dovedit a fi una de vis, iar muzica buna a tinut invitatii numai pe ringul de dans”, au dezvaluit persoane de la fata locului! (intra sa vezi cum s-a imbracat Gabriela Cristea la botezul fetitei sale)

Totusi, desi lucrurile au mers asa cum si-au dorit gazdele, a existat si ceva care a umbrit un pic evenimentul. Gabriela Cristea si-a botezat fetita in lipsa bunicului! Surse din familie sustin ca, sambata, la Bucuresti, nu a putut fi prezent si tatal lui Tavi Clonda, din motive medicale. “El si-ar fi dorit foarte mult sa participe la crestinarea Victoriei, dar, din cauza unor probleme de sanatate care il macina de mai bine de un an si il impiedica sa se deplaseze pe distante mai mari, barbatul a ramas la Brasov! Doar mama cantaretului a fost la fata locului si s-a bucurat de nepoata sa toata ziua”, au povestit apropiati de-ai familiei!


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune