Vedete

Surpriză uriasă! Fata cu ochii de diamant se lansează în Mexic

Lenna a filmat o piesă dedicată femeilor tocmai în America de Nord

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Considerată unică în lume, prin ochii ei de diamant, Lenna este o prezentă surprinzătoare în showbiz-ul românesc, şi nu numai.
 
Lenna a ajuns populară şi în America, după ce a lansat un single dedicat femeilor, intitulat sugestiv “Porque Soy Mujer”, al cărui videoclip s-a filmat în Mexic, alături de BackSickCans. 

Lenna a devenit regină şi în Mexic! ”Orice femeie este capabilă de a face mai mult decât un bărbat”

Piesa pe care Lenna o interpretează alături de trupă BackSickCans, din care fac parte artiştii internaţionali Alejandra, Alejander şi Kerry este lansată în colaborare cu Sprint Music.(cu ce artistă a înlocuit-o Ticy pe Denisa Manelista)
 
“Melodia “Porque Soy Mujer” promite mult. Videoclipul este filmat în Mexic, iar cel care ne-a făcut masterul pe piesă deţine 20 de premii Grammy în acest domeniu. În România clipul a fost editat de Silviu Popescu. Sperăm să va placă! Piesa se referă la faptul că noi, femeile, suntem de multe ori minţite, bărbaţii ne discriminează din multe puncte de vedere şi nu ne văd la egalitate cu ei. Însă orice femeie este capabilă de a face mai mult decât un bărbat. Noi luptăm pentru mult mai multe lucruri în viaţă”, spune Lenna, care pregăteşte, alături de echipa ei, noi surprize muzicale.
 

Galerie foto  Urmatorul articol