Surpriza uriasa in cazul Prodancei! Impresara a facut Craciunul in America, alaturi de fosta soacra!!! Care a fost motivul

De Craciun, Anamaria Prodan a plecat, cateva zile, in America, alaturi de Laurentiu Reghecampf si fiul lor. Impresara a stat de Sarbatori in vila din Las Vegas de un milion de euro si s-a distrat de minune, impreuna cu persoanele dragi ei, printre care, surpriza, si fosta sa soacra, mama lui Tibi Dumitrescu.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereProdanca, alaturi de familia ei, si soacra Angela, prima din dreaptaPutine persoane stiu ca Prodanca si doamna Angela Dumitrescu au o relatie foarte buna. Cele doua comunica perfect, iar in perioada in care vedeta sta in Romania, fosta soacra este cea care se ocupa de casa din SUA.(intra sa vezi in ce lux orbitor a locuit familia Reghecampf in Arabia Saudita)

fara descrierefara descriere“Am o relatie perfecta cu  ea, nu o consider fosta soacra niciodata! Este prietena, dar, totodata, face parte din familia mea. Mi-a crescut fetele, este o femeie incredibila. Mai mult, s-a mutat in America pentru a fi langa Rebecca si Sarah. Repet, este un om extraordinar, care, acum, are grija si de noi”, a declarat Anamaria, care mai sustine ca dincolo de pustoaicele sale, atat Reghe jr., cat si fiul acestuia din prima casatorie, Luca, o alinta “buni” pe Angela .

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate