Surpriza uriasa la Bucharest Fashion Week! Dupa atatia ani, Bote a pierdut titlul de “Designerul anului”! Vezi cine a pus mana pe trofeu si ce staruri din fashion au mai fost premiate in acest an la “Oscarurile Modei Romanesti”!

Editia din acest an a festivalului Bucharest Fashion Week si-a ales, in seara de gala, si castigatorii! Cei mai buni dintre cei mai buni in lumea modei in 2013 au primit “Oscarurile” pentru fashion intr-un super spectacol.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBote, mare perdant al seriifara descriereHojbota i-a suflat titlul de "Designerul anului"Surprinzator pentru multi, Catalin Botezatu a pierdut titlul de “Designerul anului”! Pentru prima data in ultimii cinci ani, Bote a fost intrecut la aceasta categorie, insa castigatorul George Hojbota a meritat cu prisosinta trofeul! In 2013, el a avut cateva colectii de senzatie, iar cele prezentate la Bucharest Fashion Week au fost cele mai apreciate de specialisti!

fara descrierePaula Milea, prima data pe podiumul de premierefara descriereBahmu si-a batut concurenta inca din primul anBahmu si Paula Milea si-au impartit trofeul de “Debut in Fashion”! Daca Paula a trebuit sa munceasca serios pentru acest titlu timp de trei ani, ei bine, Adriana a dat lovitura chiar din 2013 cu cele doua colectii de pret-a-porter cu care s-a prezentat in fata publicului.

fara descriereCristina Purdescu, “cel mai bun creator couture”Cristina Purdescu a fost votata drept “Cel mai bun creator couture” pentru creatiile din acest an si, mai ales, pentru ultima aparitie la Bucharest Fashion Week!

fara descriereAndreea Dogaru a intrat in posesia titlului de "Cel mai bine cotat designer"Titlul de “Cel mai bine cotat designer” i-a revenit, anul acesta, Andreei Dogaru. Creatoarea de moda a punctat la capitolul aparitii publice, intrucat rochiile ei au fost alese de multe vedete autohtone pentru a participa la evenimentele mondene.

fara descriereAlbu a fost depasit de "Mineli Boutique" in privinta pantofilorUn alt perdant in acest an dupa Botezatu a fost Mihai Albu. El a trebuit sa se recunoasca infrant de cei de la “Mineli Boutique” pentru trofeul de “Cel mai bun creator de pantofi”.

fara descriereLaura Olteanu ramane regina rochiilor de mireasaLaura Olteanu si-a consolidat locul de “Cel mai bun designer de rochii de mireasa” prin colectiile prezentate la festivalurile de moda din Romania, dar si de peste hotare.

fara descriereGeta Marin si-a batut toti adversarii anul acesta in materie de hairstyleGeta Marin a invins la categoria “Cel mai bun hairstylist al anului 2013”. Dupa ce a castigat titlul si pe plan european, in aceasta toamna, la Paris, stilista care le-a schimbat look-ul Monicai Anghel si Ramonei Gabor a dat lovitura si pe plan intern, intrecand nume grele din industria frumusetii, precum Geta Voinea sau Cristi Pascu.

fara descriereSabina Trandafir, cea mai buna manechinaTrofeul pentru “Cel mai bine cotat model feminin” i-a revenit Sabinei Trandafir, care a impresionat juriul cu frumusetea si carisma ei.

fara descriereEchipa lui Cotimanis, prima in machiaj“Cotimanis Show” si-a adjudecat titlul de “Cel mai bun Make-up artist” prin machiajele speciale pe care le-a facut la show-urile de specialitate.

fara descriereAlina Ceusan s-a impus la categoria bloguriAlina Ceusan s-a impus la categoria “Cel mai bun blog de fashion” prin modul in care a reusit sa transmita fanelor ei arta de a se imbraca sau de a arata perfect in orice ocazie, fie ca e vorba de o petrecere, fie ca merg la cumparaturi.

fara descriereAndreea Retinschi, fotograful anului“Cel mai bun fotograf de moda” a fost aleasa Andreea Retinschi, care, la randul ei a facut, in acest an, cateva shooting-uri de top cu cele mai tari vedete de la noi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate