Surpriza uriasa la Exatlon! “Fara Giani Kirita nu ar exista echipa Faimosilor”! O fosta concurenta din Republica Dominicana face aceasta dezvaluire

Giani Kirita este aparat de o fosta concurenta de la Exatlon

Autor: Lili Lascar, C.I.

Scandalul de la Exatlon in care Giani Kirita pare cel care face jocurile la  “faimosi” a continuat si in aceasta saptamana! Diana Belbita l-a aratat cu degetul pe fostul capitan al lui Dinamo, la fel si celelalte fete din echipa “rosie”!

Giani Kirita este liderul “faimosilor” la Exatlon! “Il ador”!

Cu toate acestea, exista concurente care au luptat alaturi de fotbalist in Republica Dominicana, care il vad intr-o alta lumina pe Kirita.

" Pe Giani il ador. Este un om corect chiar daca este vocal si pare ca tot ceea ce face in concurs este exagerat. Din punctul meu de vedere, fara Kirita nu ar exista echipa. Acolo este nevoie de un lider sa-i impinga pe ceilalti de la spate si el are acest rol in echipa “Faimosilor”.  Insa stiti cum sta situatia! De regula, oamenii corecti si transparenti, ca sa zic asa, sunt cei care in asemenea show-uri nu dau bine.

Cei prefacuti par insa ingerii pogorati din Rai. Cam asta se intampla. Prefacutii sunt extrem de iubiti, iar cei reali, cei care spun lucrurilor pe nume, vor merge pana la capat cu adevarul lor in mana", a declarat Cream, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies