Surpriza uriasa pentru fostul sef de la Dinamo de Craciun! Ce decizie au luat Pelinel si Mihaela Borcea in ultimul moment

Relatia dintre Valentina Pelinel si Mihaela Borcea este din ce in ce mai puternica in ultima vreme. Afacerista a fost prezenta la ziua de nastere a manechinei, in plus, cele doua au anuntat ca, de Revelion, vor petrece impreuna la ballroom-ul pe care familia il detine in stradul din zona Moghioros!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereCa totul sa fie cu adevarat idilic, surse apropiate femeilor sustin ca si pentru Craciun, ele au luat o decizie surprinzatoare. (intra sa vezi cum a prins-o Mihaela pe Valentina cu fostul sot cu ajutorul camerelor video)

“Mihaela si Valentina au sperat ca, de Sarbatori, fostul sef de la Dinamo va fi lasat de sefii de la Penitenciarul Jilava, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de sase ani si patru luni in “Dosarul Transferurilor”, sa vina acasa cateva zile. Din pacate, nu s-a putut acest lucru, astfel ca, doamnele au decis sa mearga sa il viziteze impreuna, alaturi de copii, atunci cand acesta va avea dreptul sa isi vada familia. Varianta aleasa il va bucura pe barbat, care isi doreste de multa vreme sa fie armonie intre cele doua femei importante din viata lui”, au dezvaluit prietenii omului de afaceri pentru WOWbiz.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate