Surpriza! Vezi ce le-a adus din nou impreuna pe Vica si pe Bianca!

Duminica seara, Bianca Dragusanu si-a prezentat noua colectie la Bucharest Fashion Week! Pe aceeasi scena insa a urcat si Vica Blochina, in calitate de mireasa a uneia dintre colectiile de top ale festivalului!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereVica a fost superba la Bucharest Fashion WeekAseara, Bianca Dragusanu si-a prezentat noua colectie la Bucharest Fashion Week! Pe aceeasi scena insa a urcat si Vica Blochina, in calitate de mireasa a uneia dintre colectiile de top ale festivalului!

fara descriereBianca s-a comportat ca o adevarata prietena cu VicaIn ciuda faptului ca multi au spus despre cele doua dive ca sunt certate si ca nu isi mai adreseaza niciun cuvant, mai ales ca Vica nu a venit la nunta Biancai, adevarul este cu totul altul! Fetele sunt prietene si duminica seara s-au comportat ca atare!

Eu nu am fost niciodata certata cu Bianca, Doamne fereste, ce sa am eu cu ea? La nunta nu m-am dus pentru ca am avut un motiv special si am spus-o, am fost in Elvetia, la ziua unei prietene foarte apropiate! In schimb, eu si Bianca vorbim des, am povestit multe si dupa nunta, iar, aici, la festivalul de moda, in culise, am stat mult timp impreuna! “, a spus Vica.

fara descriereRochia pe care blondina a cumparat-o de la DragusanuMai mult, cand roscata si-a prezentat colectia pe podium, Vica a stat in primul rand si i-a admirat tinutele, iar pe una dintre ele a si cumparat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate