Surse: Ludovic Orban va fi din nou desemnat premierul României

Potrivit unor surse Digi 24, Ludovic Orban este premierul României desemnat de Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Potrivit unor surse Digi 24 premierul României desemnat de Klaus Iohnnis este tot Ludovic Orban. În plus, deputatul Claudiu Năsui a scris pe pagina sa de socializare că cel mai probabil, Ludovic Orban va fi premierul desemnat al României.

Citeste si: Coronavirusul loveste Guvernul! Aici se izolează premierul Ludovic Orban! Motivul pentru care Vila Lac 1 e ocolită de președinți

Citeste si: Un senator PNL și soția lui, testați pozitiv cu coronavirus. Toți liderii partidului se vor izola

„Consultările de la Cotroceni au avut loc la telefon. Zilele astea domnul Iohannis și PNL au tot încercat să minimizeze criza Coronavirus pentru a justifica retragerea în ultima secundă a domnului Cîțu. Cu toate acestea, când vine vorba de propria persoană, domnul Iohannis nu mai minimizează niciun risc, așa că a făcut consultarea telefonic. Totuși, este mai responsabil decât domnul Orban care a făcut conferință de presă cu ziariști în jurul lui să le spună că se auto-izolează pentru că este suspect de Coronavirus. Ce să facă acum ziariștii care s-au dus la conferința sa?”, a scris Claudiu Năsui pe pagina sa de Facebook, potrivit G4media.

Citeste si: Ultima ora! Ludovic Orban va fi nominalizat din nou premier, maine va avea loc votul de investitura a Guvernului

Surse: Ludovic Orban va fi premierul desemnat al României

Deputatul a mai scris pe pagina sa de Facebook că au fost trei propuneri de prim-ministru.

„S-a discutat și despre care va fi a 3-a propunere de prim-ministru. Decizia pe care înțelegem că o va lua domnul Iohannis este să-l nominalizeze încă o dată pe domnul Orban, deși acesta este, mai nou, izolat la domiciliu. Domnul Iohannis ne-a spus că poate foarte bine conduce și prin telefon și video-conferințe. De asemenea, s-a discutat puțin despre cum putem debloca în plină criză epidemiologică situația din parlament. Propunerea de premier ar urma să vină azi și votul pentru învestitură chiar mâine”, precizează deputatul USR.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate