Dan Pavel
Ce mănâncă Dan Pavel, în timp ce concureții sunt lihniți

Vedete

Survivor România 2021. Ce mănâncă prezentatorul și staff-ul, în Dominicană, în timp ce concurenții mor de foame. Asta nu se vede la TV

Într-o postare pe contul de Instagram, Dan Pavel a arătat tuturor ceea ce mănâncă în Republica Dominicană.

Concurenții de la Survivor România 2021 trec printr-un adevărat test al supraviețuirii și sunt puși în situații extrem de dificile. Absolut totul în această competiție este la limita subzistentei, pornind de la locuință, condiții și mâncare. Astfel, ei trebuie să-și construiască singuri un adăpost, care să-i ferească de ploaie și, de asemenea, concurenții trebuie să-și procure singuri hrana și să o gătească. 

Citeste si: România, cu un pas înaintea suedezilor în lupta contra coronavirusului! Medic român în Suedia: „Invidiez România că are...”

În timp ce concurenții sunt „abandonați” în mijlocul naturii și sunt departe de confortul civilizației, prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, se delectează cu mese copioase și se bucură parcă de o vacanță în Republica Dominicană. 

jador
Concurenții trebuie să-și găsească singuri hrana și să o pregătească [Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce mănâncă Daniel Pavel, în timp ce concurenții mor de foame 

Concurenții Survivor românia 2021 nu trebuie să înfunte numai probele fizice grele și exrem de solicitante, ci trebuie să învețe să supraviețuiască în natură, într-un adăpost construit chiar de ei și să-și procure singuri hrana. 

Citeste si: Cum arată casa din Dominicană a lui Daniel Pavel. Ce se vede de la fereastra prezentatorului de la Survivor România 2021 FOTO

Meniul lor este o nebuloasă în fiecare zi, tocmai pentru că trebuie să se descurce doar cu ceea ce găsesc pe insule. Astfel că, sigurul ingredient care nu lipsește din dieta acestora este orezul, pe care îl primesc de la producătorii Kanal D și pe care cel mai adesea îl gătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc. 

În tot acest timp, în care care concurenții se zbat ca în fiecare zi să aibă ce mânca, prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, se bucură de toată experiența pe care o oferă Republica Dominicană. Acesta se delectează cu mâncărurile specifice din această țară, fară a rata vreo masă. 

Dan Pavel
Postarea prezentatorului pe contul său de Instagram [Sursa foto: Instagram]

Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, Daniel Pavel le-a arătat urmăritorilor săi ceea ce mănâncă în Republica Dominicană.

Și nu putem spune decât că acesta este extrem de atent cu dieta pe care o urmează, însă are grijă să îmbine plăcutul cu utilul și a optat pentru o salată cu fructe de mare. La poza postată pe insta story, acesta a adăugat și un mesaj: „Energie pentru o nouă zi!”.