Survivor România 2021. Cine este Albert Oprea din sezonul 2. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Albert Oprea este pregătit pentru competiția dură care va avea loc în Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Cine este Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Concurentul din echipa Războinicilor este pasionat de actorie și sport.

Cine este Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021

Albert Oprea face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021 , alături de Marilena Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021
Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021[Sursa foto: Instagram]

Albert Oprea este un tânăr antreprenor, născut în Capitală. Concurentul dinechipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, sezonul 2, este pasionat de actorie și sport. Acesta a urmat studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.

Citeste si:Cine este Georgiana Elena Lupu de la „Survivor România” 2021, sezonul 2. S-a născut în închisoare, dar și-a depășit condiția

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

"De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. <Survivor România> mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția", a spus Albert.

Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021
Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021[Sursa foto: Instagram]

Când începe ”Survivor Romania” 2021

Cel mai dur reality show de la Kanal D, "Survivor România", începe pe 9 ianuarie, de la ora 20:00.

Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Daniel Pavel
Daniel Pavel[Sursa foto: Instagram]

Cine va prezenta ”Survivor Romania” 2021

Daniel Pavel  va prezenta ”Survivor Romania” 2021. Acesta a devenit om de radio și TV, după ce a renunțat la o carieră de ofițer în marina comercială.

„Pentru mine, "Survivor România" reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Citeste si: Cine este Alin Sălăjean, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Prezentatorul de evenimente din echipa Războinicilor a avut propria emisiune la un radio din Cluj FOTO

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România 2021. Ce vrea să arate războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Schimbare surpriză la Survivor România 2021, sezonul 2. O concurentă din echipa Faimoșilor a fost înlocuită. Ce a pățit vedeta FOTO

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop 18 Ianuarie 2021: Racii au parte de cea mai buna zi

Cod roșu de COVID în România! Județul care tocmai a decis să pună lacătul din nou

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

NASA s-a făcut de râs! Eșec major pentru cea mai tare rachetă din istorie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies