Survivor România 2021. Cine este Maria Hîngu din echipa Războinicilor: „Pot câștiga!”

Maria Hîngu este pregătită să lupte în competiția din Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Cine este Maria Hîngu, concurentă în sezonul 2 la „Survivor România” 2021. Concurenta din echipa Războinicilor este pasionată de sport încă din copilărie.

Cine este Maria Hîngu, concurentă în sezonul 2 la „Survivor România” 2021

Maria Hîngu face parte din echipaRăzboinicilor de la „Survivor România” 2021, alături

de Marilena Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Lucian Barbu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Maria Hîngu are 25 de ani și este asistent manager într-o cafenea. Concurenta din sezonul 2 „Survivor România” 2021 face parte din echipa Războinicilor. Maria este pasionată de sport încă din copilărie, a jucat handbal în școala generală, iar în liceu s-a axat pe baschet.

Citeste si:Cine este Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Luptătorul din echipa Războinicilor a trecut prin momente dificile în copilărie

"M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta", a spus Maria Hîngu.

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Cine este Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Concurentul din echipa Războinicilor este pasionat de actorie și sport

Când începe sezonul 2
din „Survivor România” 2021

Nu ratați din 9 ianuarie, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor România”! Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Citeste si:Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă: „Am crescut într-un canton silvic!”

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu , Cosmin Stanciu, Alexandra

Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

„Survivor România” este un format internațional de succes, produs de Acun Medya, care pune la încercare vedete și personalități încă necunoscute publicului larg și le testează inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

Citeste si:Survivor România 2021 LIVE. AICI poți urmări ONLINE episodul 3, din 13 ianuarie

Concurenții „Survivor România” vor fi în situația de a-și construi singuri adăpost, de a-și procura hrană prin abilitățile fizice și inventivitate, și vor fi nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentru a-și construi alianțe și a rezista cât mai mult în concurs.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 2021. Cine este Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor. „Mă simt norocos că pot participa”

Survivor România 2021. Cine este Albert Oprea din sezonul 2. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Claudia Pătrășcanu face public un detaliu incredibil despre Gabi Bădălău. „avea femeie de batjocorit„

Horoscop 18 Ianuarie 2021: Racii au parte de cea mai buna zi

Cod roșu de COVID în România! Județul care tocmai a decis să pună lacătul din nou

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies