Survivor România 2021. Cine este Roxana Georgiana Ghiță din echipa Războinicilor. Motivul pentru care a renunțat la studii

Roxana Georgiana Ghiță este pregătită să lupte în competiția din Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Cine este Roxana Georgiana Ghiță de la „Survivor România” 2021. Concurenta din echipa Războinicilor a renunțat la Facultatea de Arte pentru a se dedica sportului.

Cine este Roxana Georgiana Ghiță de la „Survivor România” 2021

Roxana Georgiana Ghiță face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, alături de Marilena Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Maria Hîngu, Lucian Barbu , Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si:Cine este Maria Hîngu, concurentă în sezonul 2 la „Survivor România” 2021. Luptătoarea din echipa Războinicilor este pasionată de sport încă din copilărie

Roxana Georgiana Ghiță are 22 de ani și este o mare pasionată de sport. Concurenta de la „Survivor România” 2021 face parte din echipa Războinicilor. De-a-lungul timpului, Roxana a practicat rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. Tototdată, Roxana a fost olimpică și la matematică. Concurenta din echipa Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, iar mai apoi a renunbțat ca să se dedice sportului. Acum, Roxana Georgiana Ghiță face cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

"Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a declarat Roxana Ghiță. 

Cine sunt membrii celor două echipe de la „Survivor România” 2021

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu ,Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador , Majda și Simona Hapciuc.

Citeste si:„SURVIVOR ROMÂNIA” 2021, sezonul 2. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș, primele trei concurente din echipa Faimoșilor

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu , Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si:Cine este politicianul român care a acceptat provocarea Survivor România 2021! Consilierul județean s-a alăturat Faimoșilor

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 2021. Cine este Lucian Barbu din echipa Războinicilor. Traumele care l-au marcat în copilărie

Survivor România 2021. Cine este Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor. „Mă simt norocos că pot participa”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies