Survivor România 2021. Cine este Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor. „Mă simt norocos că pot participa”

Sorin Pușcașu este pregătit pentru competiția crâncenă care va avea loc în Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Cine este Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Luptătorul din echipa Războinicilor a practicat fotbal timp de 10 ani, dar din cauza unei probleme de sănătate nu a continuat să facă performanță, așa cum și-a dorit.

Cine este Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021

Sorin Pușcașu face parte din echipaRăzboinicilor de la „Survivor România” 2021 , alături de Marilena Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

 Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2
Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Sorin Pușcașu are 30 de ani și este director de marketing în industria fashion. Concurentul din echipa Războinicilor de la„Survivor România” 2021 , a practicat fotbal timp de 10 ani, dar s-a lăsat de acest sport atunci când a fost diagnosticat cu suflu sistolic.

Citeste si:Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă: “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

"M-am înscris la <Survivor România> pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, a spus Sorin Pușcașu.

 Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2
Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Cine va prezenta ”Survivor România” 2021

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021. Acesta a devenit om de radio și TV, după ce a renunțat la o carieră deofițer în marina comercială.

„Pentru mine, "Survivor România" reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Citeste si: Cine este Albert Oprea, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Concurentul din echipa Războinicilor este pasionat de actorie și sport

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Daniel Pavel, prezentator „Survivor România” 2021, sezonul 2
Daniel Pavel, prezentator „Survivor România” 2021, sezonul 2

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România 2021. Ce vrea să arate războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Schimbare surpriză la Survivor România 2021, sezonul 2. O concurentă din echipa Faimoșilor a fost înlocuită. Ce a pățit vedeta FOTO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 18 Ianuarie 2021: Racii au parte de cea mai buna zi

Anunț pentru cei care REFUZĂ vaccinul. Virgil Musta spune ce vor păți

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies