Survivor România 2021 vs Survivor Romania 2020! Faimosul Culiță Sterp, superior Războinicului care îi este frate, Iancu!

Survivor România este cel mai urmărit reality-show sportiv de la noi din țară, iar concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii sunt personajele unor topuri de eficiență și ridică discuții cât se poate de serioase, chiar și între ei, despre cine merită și cine nu merită să ajungă în finală sau chiar să câștige trofeul.

Culita si Iancu Sterp
Culita si Iancu Sterp, fratii Survivor Romania
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Doar că, atunci când vorbim de topul eficienței la Survivor România, trebuie să luăm în calcul și că, sportiv cel puțin, concurenții din acest sezon par să fie mult mai bine pregătiți din punctul de vedere al aptitudinilor fizice față de cei din primul sezon, cel de anul trecut.

Citeste si: Cine este cel mai bine cotat concurent de la Survivor România 2021? Pariurile au luat-o razna

Astfel, ca fapt divers, Elena Ionescu, cea care a câștigat trofeul Survivor România 2020, a avut o eficieță care o plasează, față de concurenții de la Survivor România 2021, la coada clasamentului, ea câștigând doar 40% din meciurile disputate, față de Zanni, cel care conduce în clasament, cu 68,9%. Mai mult chiar, dintre cei patru finaliști de la Survivor România 2020, Elena Ionescu avea cel mai scăzut procent de eficacitate, fusese în certuri aprige cu mai mulți colegi și, chiar mai mult, ea fusese propusă spre eliminare de câteva ori, fiind, de fiecare dată, salvată de decizia publicului.

Elena Ionescu
Elena Ionescu a castigat Survivor Romania chiar daca a adus ceva mai putin de jumatate din punctele pe care le putea castiga

Citeste si: Topul concurenților de la Survivor România 2021! Nu degeaba i-a pupat Jador mâna Războinicei Mellina! Moroșanu și Sebastian... dezastru

Citeste si: O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul- bzi.ro

Când vine însă vorba despre concurența dintre frați, Războinicul Iancu și Faimosul Culiță par să fie de dat exemplu. Astfel, în ”dinastia” de la Survivor, frații Sterp, par să fie departe unul de celălalt, ca eficiență. Astfel, Războinicul din primul Sezon al emisiunii, Iancu Sterp, este net depășit de Faimosul de la Survivor România 2021, Culiță Sterp, fratele lui mai mare, scorul fiind, în acest moment, 52% față de 55%.

E adevărat, Iancu Sterp, ca frate, a avut timpul necesar să îl învețe pe Culiță, actualul Faimos de la Survivor România 2021, câteva trucuri, să îi explice ”mersul lucrurilor” din Republica Dominicană și, la o adică, să îl pună în gardă cu privire la stategia de alianțe, implicarea în tabără sau alte asemenea chestiuni esențiale pentru un... supraviețuitor.

Culita Sterp si Iancu
Culita Sterp si Iancu, cei doi frati din echipele Faimosilor si Razboinicilor de la Survivor Romania

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin, șocat de comportamentul lui Zanni! I-a făcut praf pe Alex Velea și Antonia

Văzut ca favorit pentru câștigarea trofeului, alături de colegul de la Faimoși, Culiță Sterp, manelistul Jador pare să fie la nivelul celor mai buni concurenți din primul sezon al Survivor România, cu toții însă eliminați înaintea marii finale, semn că, în fapt, strategiile de alianțe – atât de disputate și controversate în ultima vreme – contând la fel de mult ca și partea sportivă în competiție, mai ales în momentul nominalizărilor pentru eliminarea din emisiunea fenomen de la Kanal D.

Zanni
Zanni este cel mai eficient Faimos

 

Faimoșii de la Survivor România 2021 domină topul eficienței

Echipa Faimoșilor domină topul eficienței, primele cinci locuri fiind ocupate de aceștia. Pe primul loc e Zanni, Faimosul fiind urmat de prietena lui cea mai bună din Republica Dominicană, Ana Porgras – cu 15 victorii în 23 de meciuri-, locul 3 fiind însă ocupat de concurenta pe care o dușmănește cel mai mult: Elena Marin, dansatoarea reușind să câștige 26 de meciuri dintr-un total de 43. Locul patru al topului este ocupat de favoritul publicului de la Faimoși, Jador, el fiind urmat de Cosmin Stanciu, probabil cel mai echilibrat concurent din echipa Faimoșilor. Abia după cei cinci Faimoși, la Survivor România 2021, se strecoară și Războinicii, prin Mellina și Maria, cele două având o rată apropiată de eficiență.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Topul Survivor România 2021! Cine este cel mai puternic Faimos?

Exclusiv! Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România, dezvăluiri incredibile despre cum a trăit momentul mesajului! ”Eu cred că a acceptat cererea”

Ce secret are Mellina de la Survivor România 2021! Ce a făcut cântăreața pentru a ajunge în echipa Războinicilor

Horoscop Zilnic Vineri 6 August 2021: Veste bună pentru cei din zodia Pești, Racii vor decide că este momentul să facă ordine printre lucruri

CARANTINĂ NAȚIONALĂ! S-ar putea întâmpla în 2 săptămâni

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă pe litoral! Un nou drog face ravagii printre turiști. Ce este „Funny gas” și cum să vă feriți de el

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies