Survivor România 7 martie. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cel mai important joc de comunicare: „Iubirea de mamă...”

Miza jocului de comunicare din ediția de duminică, 7 martie, are o încărcătură emoțională pentru concurenți.

survivor romania
Autor: Clara Ionescu

In articol:

În ediția de duminică, 7 martie, de la Survivor România, Războinicii și Faimoșii sunt puși în fața unui joc de comunicare cu o miză excepțională. Daniel Pavel i-a anunțat pe concurență că în această seară, ei se vor duela pentru a primi mesaje video de la mamele sau figurile materne din viața lor.

Atunci când au auzit aceste cuvinte, concurenții au izbucnit în lacrimi.

Daniel Pavel: Există un om în viețile noastre care tot timpul te va apăra și se va gândi la tine cu rugăciuni, cu drag. Echipa câștigătoare primește mesaje video de la mame sau de la figurile materne din viețile voastre.
Sorin: Piele, carne, oase, nu contează, voi lăsa totul.
Cătălin Moroșanu: Până la urmă mama este cea mai importantă femeie din viața noastră.
Andreea Antonescu: Prea puțini dintre cei de prezenți aici știu sentimentul. Îl știu și înțeleg sentimentul de mamă.

survivor romania
Jocul pentru comunicare! Cine va câștiga? [Sursa foto: Captura Video]

Începe duelul! Faimoșii și Războinicii se luptă pentru mamele lor

Concurenții dau tot ce au mai bun în ediția de duminică seară! Dorul de casă și dorința de a vorbi cu cele mai importante persoane din viața lor le-a dat o forță incredibilă concurenților.

Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a câștiga jocul de comunicare!

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România. Planul i s-a năruit în fața ochiilor:  „Să mai spuneți să nu dăm totul, că așa câștigăm!”

Daniel Pavel: Iubirea de mamă și pentru mamă este cel mai puternic sentiment și cel mai puternic motivator. Depășește absolut otice! Confruntare epică marca Survivor România!
Andreea Antonescu: E punctul meu sensibil!
Elena Marin: Pentru tine, mami!

In imagini se poate observa că Jador lipsește în continuare și de la acest joc și că nu a putut fi alături de colegii lui nici pe bancă, după accidentarea pe care a suferit-o la picior în timpul primului joc pentru imunitate al sătpămânii. 

În urma consiliilor pentru eliminare, Andreea Antonescu de la Faimoși și Albert Oprea de la Războinici sunt propuși spre eliminare. În ediția de duminică seara de la Survivor România 2021 vom afla ce concurent va părăsi Republica Dominicană și cine rămâne își continuă parcursul în competiție.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, în pericol de eliminare după ce s-a accidentat grav pe traseu la Survivor România. „Gata, l-am rupt, plec acasă!” Momentul accidentării, greu de privit VIDEO

Ana Porgras de la Survivor România și-a sacrificat copilăria pentru gimnastică. Părinții ei au făcut eforturi inumane pentru cariera ei. Povestea dramatică de viață a Faimoasei

Sindy de la Survivor România i-a căzut cu tronc lui Albert Oprea. Războinicul este fermecat de gingășia concurentei: „E fata perfectă!”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies