Survivor România: Cătălin Moroșanu, următorul votat de Faimoși spre eliminare?! „Nu mor caii când vor câinii”

Cătălin Moroșanu de la Survivor România simte că ar putea fi următorul votat spre eliminare de Faimoși.

Autor: Ana Maria

In articol:

După eliminarea Andreei Antonescu de la Faimoși, au apărut noi tensiuni în tabăra roșie de la Survivor România 2021. Celebrul sportiv Cătălin Moroșani i-a dezvăluit Elenei Marin, în cadrul unei discuții private pe plajă, că simte că el ar putea fi unul dintre cei pe care echipa are de gând să-i voteze spre eliminare. 

Cătălin Moroșanu: Oamenii sunt răi până la capăt! 

Elena Marin: Dar mă crezi că îmi venea să zic „băi, ce aveti!? Treziți-vă!” 

Cătălin Moroșanu: Ori eu, ori tu, noi doi clar suntem vizați să fim nominalizați. 

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Zanni: Sunt convins că și Moroșanu ește foarte afectat de plecarea Andreei Antonescu. Moro, de când a rămas doar Andreea, a început să se simtă în plus. 

Cătălin Moroșanu: Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă! 

Cătălin Moroșanu, votat spre nominalizare de Zanni 

În Consiliul de vineri, 19 martie, Cătăli Moroșanu a primit două voturi spre nominalizare. Unul a venit din partea dansatoarei Elena Marin care vorbise cu el înainte de Consiliu și care era sigură că nimeni nu avea de gând să-l mai voteze pe sportiv și a vrut să dea un vot nul. Cel de-al doilea vot i-a aparținut lui Zanni și a creat un val de controverse printre concurenții din Republica Dominicană. 

Cătălin Moroșanu a crezut că cel care l-a votat a fost Sebastian Chitoșcă. De fapt, Zanni a fost cel care l-a votat în secret și care l-a numit pe sportivul cunoscut drept „Moartea din Carpați” unul dintre cei mai slabi băieți din echipa roșie de la Survivor România 2021. 

Citeste si: Zanni și Ana Porgras: cum s-au filmat în cabina de probă a unui mall? Idila ”secretă” de la Survior a început la Brașov

Citeste si: EXCLUSIV Romina, dezvăluiri incendiare! Mellina de la Survivor România, îndrăgostită de Marius?! „A sărit în brațele lui”

Citeste si: EXCLUSIV Andrei Ciobanu, fostul războinic din primul sezon Survivor, dezvăluiri bombă despre Mellina: ”E altă persoană pe Instagram, a văzut tot internetul”

Acum, Cătălin Moroșanu, se teme din ce în ce mai mult că după eliminarea Andreei Antonescu, artista care a adus cele mai puține puncte de la intrarea ei în competiție, el ar putea fi cel pe care echipa va încerca să îl dea afară din competiție. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Laurențiu Duță. Iată ce sume câștigă solistul trupei 3 Sud Est

Alexandru Arșinel își pregătise locul de veci. "Să nu aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu". Unde va fi înmormântat marele actor

Cât de dificil este să antrenezi o vedetă? Alexander, antrenorul de fitness al celebrităților, dezvăluie picanterii din sala de sport: "Mă impun"

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies