Survivor România! Conflict între două concurente din tabăra Războinicilor: ”N-ai cum să fii așa de rău și tu spui că ești omul lui Dumnezeu!”

A avut loc un conflict acid între două concurente din tabăra Războinicilor.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Conflict între două concurente din tabăra Războinicilor


In articol:

În timp ce se pregăteau de culcare, în tabăra Războinicilor a început o adevărată ceartă. Două războinice, Claudia și Emanuela au început să se certe în fața coechipierilor.

”Ți-am luat apărarea de atâtea ori și astăzi ce ai făcut cu mâncarea, pentru numele lui Dumnezeu, că mi s-a pus pe suflet!”, a atacat-o Emanuela pe Claudia.

”Acum ce vrei să faci? Să-mi scoți ochii? Am fost corectă!”, a răspuns Claudia.

 Conflict între două concurente din tabăra Războinicilor

”Cum să fii corectă, măi? Păi, nu ți-e rușine, măi, că mă doare sufletul, măi, că am plâns că mi-e rușine că m-am luat de tine și luea crede că noi suntem vinovați! (...) Păi, n-ai cum să fii așa de rău și tu spui că ești omul lui Dumnezeu!”, a izbucnit Emanuela. 

”Cum să fie omul lui Dumnezeu?”, a adăugat unul dintre Războinici.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

”Păi, băi, oameni buni, să deschidă ochii oamenii, că nu-i chiar așa”, a continuat Emanuela, vizibil deranjată.

Dezvăluiri uluitoare despre viața dură pe care o duce Claudia de la Survivor România! 

Claudia de la Survivor România duce o viață destul de grea, de aceea, este nevoită să lucreze cât este ziua de mare la o firmă de curățenie și la o fundație ca voluntar.

Citeste si: Puterea Dragostei 09 februarie. Andreea Pirui, atac la adresa Biancăi, de față cu Livian! "Îl vrei tu pe Marius? Că asta văd!"

Citeste si: Video șocant! Suspecții de coronavirus din Wuhan, luați cu forța din propriile lor case

Citeste si: Atac armat în plină stradă! Un soldat a omorât 20 de oameni nevinovați, în timp ce se filma și posta pe rețelele de socializare

Claudia de la Survivor România trece prin momente extrem de difcile în Republica Dominicană. ”Războinica” s-a izolat de grup și pare că îi este destul de greu să se integreze într-un colectiv, în condițiile în care, în urmă cu o săptămână, a pierdut puncte importante pentru echipă.

Pe de altă parte însă, comportamentul Claudiei de la Survivor România poate fi înțeles de oamenii de acasă, întrucât, dincolo de lumina reflectoarelor, tânăra ascunde o poveste de viață cutremurătoare. Abandonată la naștere de părinți, ”războinica” a ajuns în grija Statului, în instituția care își căpătase denumirea de „Orfelinatul Groazei” de la Beclean, loc în care fiecare zi era o adevărată luptă pentru supraviețuire. (Citeste si: O Faimoasa si o Razboinica s-au alaturat aseara echipelor de la “Survivor Romania”)

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate