Survivor România! Fetele de la Faimoși îi fac praf pe coechipieri: „Sunt misogini! Suntem înjurate de băieți! Jador și Costi sunt niște…”

Fetele din echipa Faimoșilor de la Survivor România se plâng de comportamentul băieților.

Alexandra Stan, Faimoasa de la Survivor România
Autor: Ana Maria

In articol:

Faimoșii încearcă să pară uniți, însă fetele din echipa roșie de la Survivor România sunt extrem de de nemulțumite de felul în care sunt tratate de către ceilalți membri. 

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”, a spus Simona Hapciuc de la Faimoși, despre băieții din echipa ei.

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo mă ocupă de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios”, a spus și Alexandra Stan, confirmând spusese colegei ei. 

Jador, la Survivor România 2021
Jador, la Survivor România 2021

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Majda, Faimoasa de la Survivor România, le ia apărarea băieților 

Singura care nu crede că băieții sunt misogini și care consideră că replicile lor sunt doar glume nevinovate este Majda. 

„Nu mi se pare că băieții sunt misogini. Ei sunt foarte, foarte glumeți. Le-am zis la un moment dat să aibă grijă ce permit. Eu dacă aș fi deranjată le-aș zice”, a spus Majda despre comportamentul băieților de la Survivor România. 

Majda, Faimoasa la Survivor România 2021
Majda, Faimoasa la Survivor România 2021

„Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce pana mea caut eu printre misoginii aștia. Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire”, a adugat și Alexandra Stan, care pare că și-a făcut deja o părere despre comportamentul coechipierilor ei de la Survivor România. 

Nici Elena Marin nu a scăpat de criticile Alexandrei Stan, care a spus că dansatoarea încearcă să îi intre în grații lui Jador pentru că a fost favoritul publicului. 

„Elena este foarte falsă, foarte falsă, e o femeie care își vede numai interesul. Mai nou se dă numai pe lângă Jador, că na, dacă este preferatul”, a spus cântăreața despre Elena Marin de la Faimoși. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Andreea Balan, membrele trupei Andre

Ce mai face Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 2020

Culiță Sterp și Jador. Cum s-au cunoscut cei doi concurenți de la Survivor România 2021

Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Martie 2021: TAURUL va putea să își asume anumite riscuri, fiind foarte sigur pe sine însuși și propriile forțe!

Elena Udrea a primit decizia Curții de Apel București! Lovitură pentru DNA! Este informația momentului

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Mandat de arestare pentru un lider AUR. Acuzațiile sunt deosebit de grave

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies