Suspectă de coronavirus, scăpată pe jos. Imaginile șocante au fost filmate! VIDEO

O profesoară de engleză din Suceava, întoarsă de puțină vreme din China și, aparent, cu simptome de gripă, ar putea fi purtătoare a temutului coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: D.S.


In articol:

Suspiciunea este mai întemeiată decât toate celelalte de până acum și, ca dovadă, autoritățile n-au mai așteptat rezultatul probelor trimise la Institutul Matei Balș și au decis să transfere pacientă de urgență la Iași.

Din păcate chiar în momentul în care se pregăteau să o urce în ambulanță, echipajul medical au scăpat-o pe jos.

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a păţit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanţa care a plecat imediat spre Iaşi, relatează Monitorul de Suceava.

Citeste si: Dr. Mihai Craiu: De ce se protejează medicii cu ochelari! Măștile nu sunt suficiente, virusul se poate transmite și prin ochi! Cum te protejezi eficient

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Anterior, managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru SuceavaLive.ro că femeia suspectă de infecţie cu coronavirus este internată în spitalul sucevean, pacienta urmând să fie transferată în cursul serii fie la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, fie la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

"După efectuarea analizelor vom vedea dacă este vorba despre coronavirus sau nu", a spus Vasile Râmbu.

Citeste si: VIDEO | Epidemia de gripă în România, declarată oficial. Numărul total al deceselor a ajuns la 18

Suspectă de coronavirus, scăpată pe jos

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi s-au declarat pentru primirea pacientei, aceasta urmând să fie internată într-o zonă specială din incinta unităţii medicale ieşene, izolată de ceilalţi bolnavi.

Potrivit presei sucevene, femeia activa ca profesoară într-o localitate din China, dar a decis să revină acasă, alertată de situaţia îmbolnăvirilor din această ţară.

Ea a ajuns la 1 februarie la Suceava, iar o zi mai târziu a început să se simtă rău.

Citeste si: Coronavirusul bagă spaima și în vedete. Cum au apărut în public Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate