Sute de elevi de la o școală din București, evacuați după dezinfecție. O fată de 14 ani a ajuns la spital

Mai mulți copii de la o școală din București sunt evacuați, în această după-amiază, în curtea instituției de învățământ.

Distribuie pe:

fara descriere

UPDATE: Eleva de 14 ani a solicitat sa mearga la cabinetul medical si cabinetul medical a recomandat chemarea unei ambulante si aceasta a dus.o la spital, cel mai apropiat, Marie Curie. Este la spital, acuzand o stare de disconfort( usturimi de ochi), dar nu a fost grav, fata a plecat pe picioarele ei la cabinetul scolii.

În școală se aflau aproximativ 500 de copii

Potrivit Inspectoratului Municipiului București, la scoala 133, sector 4, in urma procedurilor de igienizare efectuate ieri 20.01.2020, scoala a fost evacuata astazi, dupa ce cativa elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator.

Masura de a nu permite accesul elevilor sau personalului in scoala, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevazuta in procesul verbal realizat dupa efectuarea dezinfectarii. Prin urmare, scoala a permis accesul elevilor si personalului. Astazi, dupa ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, scoala a anuntat si salvarea si pompierii.

 

Potrivit ISU, la scoala 133, mai multi copii acuza dureri de cap. Se procedeaza la evacuarea tuturor elevilor. O fata de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate