Sutienul Smart! VEZI aici noua senzatie!

Niste oameni de stiinta de la Universiatea din Southampton, au inventat sutienul smart care masoara starea de spirit a purtatoarei si care o ajuta sa nu ia in greutate.

Distribuie pe:

fara descriere

Aceasta noua lenjerie intima ar putea sa le fie de mare folos femeilor, ajutandu-le in lupta lor cu chilogramele si in mentinerea echilibrului emotional.

Sutienul va emite semnale atunci cand persoana care il poarta isi schimba starea de spirit, o anunta cand urmeaza sa i se faca foame si cat sa mance ca sa-si stapaneasca foamea si de asemnea ofera si ponturi cu privire la cum sa te abtii de la mancare.

Din pacate savantii au facut pana acum doar un prototip, urmand probabil ca in viitor sa iasa si pe piata acest nou accesoriu.

Sutienul a fost proiectat, cu senzori care masoara activitatile inimii si a pielii utilizatorului, de MC Schraefel, profesor in stiinta calculatoarelor si design de performanta, de la Universitatea  Southampton.

fara descriere

Datele transmise de ... acest device, sunt transmise in telefon prin accesarea unei aplicatii.

Profesorul Schraefel a declarat: "Starile emotionale, practicile obisnuite, ca servind o gustare in fata televizorului sau mancand un cookie la stres, de cele mai multe ori merg nedetectate de catre noi - asta este natura obiceiurilor - dar au efecte reale asupra sanatatii noastre", potrivit celor de la "Daily Mail".

Sutienul vine ca un rezultat a unui studiu numit "Mancarea si Starea Spirirului: Exact-la-Timp Pentru Suportul Alimentatiei Emotionale", scris de cercetatori de la Universitatea din Southampton, Microsoft Research si de la Universitatea din Rochester in New York, SUA.

Autor: Lia Incicas

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate