Vedete

"Sylvester Stallone a murit!" Stirea falsa care a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata!

"Sylvester Stallone a murit" este titlul care a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata. O postare pe conturile de socializare anunta moartea indragitului actor de la Hollywood.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


"Sylvester Stallone a murit!" Stirea falsa care a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata!icon photo
 

Sylvester Stallone a murit de cancer de prostata. Stirea falsa care a circulat astazi pe toate retelele de socializare. 

Vestea ca Sylvester Stallone a murit a fost preluata rapid de site-uri si pagini de Facebook din toata lumea. Nu se stiau prea multe detalii despre ce s-a intamplat cu actorul care l-a jucat pe Rambo sau Rocky, insa circula zvonul ca ar fi fost vorba de cancer de prostata.


Sylvester Stallone a murit si in 2016. O stirea falsa anunta decesul actorului de la Hollywood intr-un accident de masina

Pana la urma s-a dovedit a fi o stire falsa. Sylvester Stallone nu a murit!

Nu este prima oara cand a aparut informatia ca Sylvester Stallone s-ar fi stins din viata. Aceasta stire a mai fost publicata si in toamna anului 2016. Atunci s-a scris ca ar fi murit intr-un accident de masina. In 2016 era o stire publicata pe un anume site de un grup de hackeri care au furat datele personale celor care au dat click pentru a citi articolul despre moartea lui Sylvester Stallone. 

 

"Sylvester Stallone a murit" a fost stirea care a circulat astazi pe site-uri si retele de socializare. A fost o stire falsa care a fost dezmintita ulterior.

 

sursa foto: Hepta

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune