Vedete

Sylvester Stallone, reacţie după ce s-a spus că a murit de cancer de prostată: ”Sunt bine, sănătos...”

Ştirea că legendarul actor Sylvester Stallone s-a stins din viaţă a făcut înconjurul lumii, iar la scurt timp acesta a reacţionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Sylvester Stallone, reacţie după ce s-a spus că a murit de cancer de prostată: ”Sunt bine, sănătos...”icon photo
 
După numeroasele ştiri care au apărut luni dimineaţă pe internet, Sylvester Stallone a făcut public un mesaj ce a făcut furori printre fanii lui.
 
"Vă rog, ignoraţi această stupiditate. Sunt în viaţă, sunt bine, fericit şi sănătos. Încă mai pot da lovituri!", a scris Sylvester Stallone.
 
Ulterir, mesajul său a adunat peste 100 de mii de like-uri s-au strâns în doar 30 minute.
 
Vestea că Sylvester Stallone a murit a fost preluată rapid de site-uri şi pagini de Facebook din toată lumea. Nu se ştiau prea multe detalii despre ce s-a întâmplat cu actorul care l-a jucat pe Rambo sau Rocky, însă circulă zvonul că ar fi fost vorba de cancer de prostată.
Nu este prima oară când a apărut informaţia că Sylvester Stallone s-ar fi stins din viaţă. Această ştire a mai fost publicată şi în toamna anului 2016. Atunci s-a scris că ar fi murit într-un accident de maşină. În 2016 era o ştire publicată pe un anume site de un grup de hackeri care au furat datele personale celor care au dat click pentru a citi articolul despre moartea lui Sylvester Stallone.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune