Sylvia este racita cobza! Uite la ce leacuri apeleaza ca sa se puna repede pe picioare!

Sylvia este racita rau, insa trebuie sa se insanatoseasca repede, pentru ca are concerte programate.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtista trebuie sa puna in aplicare cateva leacuri minune, nu are timp sa stea in pat si sa zaca.

“Abia am ajuns acasa duminica… M-a sprijinit Dragos pana la pat si am dormit cateva ore fara sa fiu in stare de nimic. Am luat atat de multe pastile in ultimele zile ca am devenit imuna la ele, astfel ca am recurs acum la leacuri babesti precum baia cu menta, compresele cu cartofi si multa apa calda cu lamaie”, declara Sylvia.

“Mama m-a invatat ce sa fac in situatii de urgenta. L-am trimis pe Dragos la piata sa cumpere 10 kilograme de lamai, iar in aceste zile beau doar apa calda cu multa lamaie. Imi refac astfel sistemul imunita. Am recurs si la bai fierbinti in care pun frunze de menta proaspata. Aburii au rolul de a desfunda sinusurile si ma relaxeaza complet.

Am scapat de febra prin comprese cu cartofi, care au rolul de absorbi boala ca un burete. Se taie un cartof rondele si se aplica direct pe frunte sau pe gat. Se intoarce de pe o parte pe alta si se schimba odata la 20 de minute. Se repeta aceast tip de compresa de cateva ori pe zi”
, a mai spus ea.

Cum concertele nu suporta amanare, roscata trebuie sa se puna pe picioare. “De joi pana duminica mai avem cinci show-uri contractate, astfel ca este obligatoriu sa fiu bine pana atunci. Luna aceasta a fost nebunie, in special la balurile de boboci. Doar pentru noiembrie am avut cereri de 20 de concerte”, declara Sylvia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate