Sylvia, in stare grava! Cantareata si-a pus sanatatea in pericol ca sa faca bani! A ajuns pe pastile, dar cu mii de euro mai bogata!

Sylvia a ajuns acasa bolnava dupa ce, timp de cinci zile, a cantat in cinci orase diferite din tara, a parcurs peste 3000 de kilometri si a dormit, pe apucate, in masina. Artista a castigat, alaturi de colegul ei de scena, DJ Rynno, 10.000 de euro, insa cu riscul de a-si pune sanatatea in pericol.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit ADPM, lipsa somnului, raceala pe care a prins-o pe drum si stresul de a nu intarzia la destinatie din pricina traficului si-au pus amprenta serios asupra sanatatii artistei.

Sylvia s-a reintors in Bucuresti si a cazut la pat. A ajuns sa ia medicamente cu pumnul pentru a scapa de dureri si de starile generale de rau.

Deobicei sunt plecata maximum 3 zile pe saptamana, insa acum am fost aproape sase. M-am bucurat sa fiu alaturi de fanii mei, insa m-am pricopsit cu niste dureri ingrozitoare de cap. Am trecut pe pastile, ma indop cu pastile si sper sa imi treaca pentru ca de joi pornim din nou la drum”, ne-a declarat Sylvia.

Efortul deplasarilor a meritat insa din punct de vedere financiar. Sylvia si DJ Rynno au incasat aproape 10.000 de euro pentru concertele sustinute saptamana trecuta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate