Sylvia, prima vacanţă romantică alături de iubitul ei, Dragoş! Uite unde au fost

Sylvia a petrecut o săptămână de vis în Spania alături de iubitul ei, Dragoş, fiind prima vacanţă petrecută împreună peste hotare, la mai bine de un an de când s-au cunoscut. Cei doi îndrăgostiţi au ales ca destinaţie Barcelona, oraş pe care l-au vizitat plimbându-se de dimineaţă până seara, vizitând muzee şi făcând chiar plajă.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriere“Plănuiam vacanţa de mult timp, însă abia acum am reuşit să avem câteva zile libere pentru a pleca din ţară. A fost minunat, iar această escapadă mi-a dat ocazia să descopăr la Dragoş lucruri pe care nu le ştiam. Este pasionat de arhitectură şi istorie, are spirit de aventură şi este, în acelaşi timp, foarte romantic”, declară Sylvia.

Sylvia şi Dragos au oscilat între Barcelona şi Capri ca destinaţie pentru prima lor vacanţă romantică, iar roşcata cântăreaţă nu regretă nicio clipă alegerea făcută.

“Unii prieteni ne sfătuiau să mergem la Capri, însă Barcelona rămâne oraşul nostru de suflet. Cred că am mers şi 20 de kilometri pe zi, am bătut la picior toate bulevardele şi am intrat în toate bisericile. Am vizitat atât Casa Mila cât şi Casa Batllo, operele lui Gaudi, şi am admirat Sagrada Familia. Catedrala este impresionantă, am petrecut ore în şir admirându-o. Ne-am distrat de minune la acvariu, dar nu am uitat nici de shopping. M-am întors acasă cu 20 de perechi de pantofi cumpăraţi de la o firmă spaniolă”, adaugă Sylvia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate