Sylvia si Andrei de la Alb Negru nu au vandut nici acum casa in care au locuit cand erau casatoriti! "Sper sa scapam, intr-un final"

Sylvia si Andrei Stefanescu si-au facut o casa superba in Crevedia dar nu au apucat sa se bucure prea mult de ea pentru ca s-au despartit si s-au mutat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAcum vila este folosita pe post de casa de vacanta, a spus cantareata pentru Ring.

"Încă nu am vândut casa. Anul acesta a fost casă de vacanţă. Nu mai avem mobilă în ea. Aşa că am transformat-o într-un loc de relaxare, şi nu numai. Eu am fost mai puţin pe acolo. Mai mult a fost Andrei cu mama lui, s-au ocupat de grădină, au pus una, alta pe acolo. Anul viitor trebuie să ne ocupăm mai mult de ea. Sper să scăpăm, într-un final",
a declarat Sylvia.

Roscata si-a refacut viata amoroasa alaturi de Dragos. "A fost omul potrivit la locul potrivit. Ne înţelegem foarte bine, iar relaţia merge perfect. În decembrie vine ziua noastră. El - pe 9, eu - pe 27. O să ne tot petrecem. Poate vom pleca puţin şi din ţară. Ce să zic? O să ne surprindem unul pe celălalt. Suntem foarte ocupaţi, ne vedem acasă pe la 11 noaptea. Locuim împreună şi e ceea ce am nevoie. Momentan, nu e cazul de căsătorie sau copii, toată lumea mă întreabă, dar îmi e bine aşa cum sunt. Nu îmi trebuie căsătorie", a explicat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate