Tacâmuri şi scaune de aur la petrecerea de botez a Zenaidei! Cum arată meniul ales de Adelina Pestriţu şi Virgil

Invitaţii de la petrecerea de botez a Zenaidei Maria au avut parte de o surpriză foarte plăcută. Aceştia au avut tacâmuri şi scaune de aur.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Lili Lascar

fara descriere

Desigur, având în vedere organizarea impecabilă şi decorul de super-lux, meniul nu putea să fie decât unul cu numeroase delicatese.

Printre preparatele cu care s-au delectat invitaţii se numără choux cu pate de gâscă şi mango, pulpă de raţă cu varză roşie şi stafide şi muşchi de vită cu sos de vin roşu servit cu piure de trufe.

Micuţa Zenaida Maria a fost botezată astăzi. În timpul botezului cea mică a fost foarte cuminte. "Suntem foarte fericiţi, vă mulţumim foarte mult pentru prezenţă. Este o minune. Vă mulţumim mult. Seară bună", a spus Adelina Pestriţu la ieşirea din biserică.

Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu şi a omului de afaceri Virgil Şteblea este evenimentul anului 2018. Creştinarea micuţei Zenaida, la biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului, a fost succedată de o petrecere de senzaţie cu mai bine de 400 de invitaţi, printre care şi Elena Băsescu şi iubitul ei, Cătălin Tomată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate