Takacs Gyorgy, tatăl din Cluj care și-a ucis fiul de opt ani a refuzat dreptul de a avea avocat la proces

Takacs Gyorgy, tatăl din Cluj care și-a ucis fiul de opt ani se căiește de fapta sa în arest. Bărbatul este distrus de durere după ce a aflat ce a făcut și nu vrea să aibă nici măcar avocat la proces.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Takacs Gyorgy a șocat o țară întreaga întreagă în vara acestui an după ce și-a omorât prorpiul copil, apoi l-a lăsat pe bancheta din spate a mașuinii sale. Cazul copilului de opt ani care și-a găsit sfârșitul mult prea devreme a șocat o țară întreagă și l-a șocat chiar și pe tată criminal care a vrut să-și viața după ce și-a dat seama ce a făcut, însă a fost oprit la timnp de oamenii legii. 

Citeste si: Tatăl din Cluj care și-a ucis copilul de 8 ani, DISTRUS în pușcărie! Nu mai are liniște: „Își strigă fiul și...”

Takacs Gyorgy regretă enorm că timpul nu se mai poate da înapoi pentru a nu mai repeta sub nicio formă odioasa faptă. Potrivit unor surse Cancan, tatăl criminal regretă atât de mult fapta sa încât a refuzat până și avofcatul din oficiu și preferă să ispășească pedeapsa care i-a fost dată. În aceste momente tatăl copilului de opt ani se află în arest, unde aștepată= procesul prin care va fi judecat. Cu toate că el a rufuzat un avocat, instanța i-a numit un avocat din oficiu.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Primele declarații ale mamei băiețelului de opt ani din Cluj omorât de tată: „Am avut o mică speranță luni la ora 7 seara, când...”

Takacs Gyorgy, crima care a șocat întreaga țară. Și-a ucis cu sânge rece propriul copil 

Takacs Gyorgy divorțase de soția lui de mai bine de un an și împărțeau custodia lui. Tatăl l-am luta pe micuț și l-a dus în vacanță, urmând ca pe 26 iulie ar fi trebuit să-l ducă înapoi la mama sa.

Citeste si: Tatăl băiețelului de 4 ani care a murit în urma unei vizite la stomatolog rupe tăcerea: „Anestezistul mi-a recunoscut...”

Însă nu a făcut acest lucru și nici nu a înștiințta-o pe fosta lui soție care devenea din ce în ce mai îngrijorată.

Femeia a sunat la 112 și bărbatul a fost dat în urmărire generală. Ce a urmat a fost cu adevărat teribil.

Copilul de opt ani a fpst găsit în mașina tatălui lui, înjunghiat în inimă. Explicația lui a fost: ”Copilul a vrut să fie omorât de mine!”

Acum este bântuit de fapta sa și își strigă băiețelul fără încetare.

Galerie foto 
Citește și:

Doliu în fotbalul românesc. A murit Florin Bugar. Era infectat cu COVID

Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătorilor. ”Vrem să aflăm adevărul”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Pensia colosală pe care o ia soţia lui Florin Iordache! Fostul ministru "altă întrebare" a fost ales preşedinte al Consiliului Legislativ

Anunțul devastator al medicului Adrian Streinu-Cercel. Când scăpăm de Covid-19. „Toți suntem în aceeași mare problemă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies