Talentul uluitor al unui grup de șapte elefanți! Au creat cele mai frumoase picturi folosindu-se de trompă și pensule speciale FOTO

Un grup de elefanți din Thailanda au impresionat o lume întreagă prin talentul lor: știu să picteze.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Este bine-cunoscut faptul că elefanții sunt unele dintre cele mai inteligente animale, însă acești elefanți au depășit imaginația oricărui om.


In articol:

Un grup de șapte elefanți care trăiesc în Thailanda au pensule special create pentru ei cu care crează scene florale foarte frumoase. În plus, mamiferele mai au și capacitatea de a pulveriza vopseaua prin trompă pentru a pulveriza pe pânză.

Un grup de elefanți din Thailanda au impresioant prin creativitatea lor. Ce picturi au realizat

Pentru imagini puțin mai precise, elefanții își pot folosi și picioarele uriașe - pe care le scufundă în vopsea, apoi le folosesc pentru a strânge pânze mari pe podea. Lucrăile lor minunate sunt vândute pe suma de 1,300 de lire, iar banii sunt folosiți pentru a susține tabăra de elefanți Maesa, unde locuiesc cele șapte mamifere talentate.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Acest talent al elefanților este folosit și de alte astfel de sanctuare pentru a ajuta la strângerea de bani pentru animale. Cei mai sofisticati artisti elefanti, care au fost învățați de un pictor chinez în urmă cu nouă ani, sunt acum suficienți de priceput astfel încât să picteze ciorchini de flori cu aspect realist. În momentul în care pictează, elefanții sunt ghidați de un trainer care le dă instrucțiuni frecându-și urechile într-un mod anume. Culorile folosite de elefanți pentru a picta sunt speciale, fără substanțe toxice. Picturile sunt realizate în principiu cu culori primare, deoarece capacitatea elefanților de a distinge între diferite nuanțe este limitată.

Munca elefanților a fost suprinsă în imagini de fotograful  Olivier Blaise.

„Agilitatea și sensibilitatea trompei elefantului sunt un instrument perfect pentru a picta. Gestul este cuprinzător și foarte precis. Trompa este folosită și ca un spray pentru aerosoli”, a spus fotograful pentru Daily Mail. 

Picturile care au în jur de 120 de cm înălțime și sunt foarte întinse, pornesc de la prețul de 205 lire și se găsesc pe site-ul Maesa.

Sursa: Daily Mail

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

MEDICAMENTUL celebru pe care îl vor extrem de mulți români! Abia s-a lansat, iar cozile sunt uriașe

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Varză a la Cluj. Preparatul care-ți cucerește întreaga familie în noaptea de Crăciun

Horoscop 2021 Berbec. Când vor avea parte de noroc cei născuți sub semnul de foc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies