TALISMAN MAGNIFICUL. Alin Oprea a retrait, in platoul WOWbiz, momente din viata celebrului sultan Suleyman. Vezi cum s-a distrat solistul in ziua in care a implinit 41 de ani!

Sotia lui Alin Oprea i-a organiat solistului de la Talisman o petrecere surpriza de ziua lui. Artistul si-a intampinat musafirii in maieu si pantaloni scurti. Peste cateva ore, Larisa si-a mai surprins o data barbatul in platoul WOWbiz. ##VIDEO3028##

Distribuie pe:

fara descriereAlin a fost extrem de incantat de surpriza sotiei sale, mai ales ca Larisa i-a organizat an de an cate o petrecere, incepand din 1999.

fara descriere

"Suntem de 15 ani impreuna. De 13 ori mi-a organizat petreceri surpriza. Am doar 41 de ani. Sotia mea spune ca eu intineresc, iar ea imbatraneste! Pe vremea cand am cunoscut-o, n-aveam bani nici sa platesc doua pizza in oras. N-a tinut insa foarte mult perioada de saracie...Primul cadou pe care i l-am facut a fost chiar inelul de logodna. Am cunoscut-o in noiembrie, iar in februarie deja i-am dat inelul. Ce, credeati ca am vrut sa pierd fata. La un concert de 8 martie am adunat cateva zeci de sutiene. Barbatii n-aveau voie sa intre in sala, iar femeile s-au simtit foarte bine", a povestit Alin Oprea in platoul WOWbiz.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate