Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: “Amintire de neprețuit de la marea doamnă a comediei româneşti”

Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop, cele două fiind bune prietene.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop, actriţa şi medicul oftalmolog fiind prietene de ani de zile.

La un moment dat, Tamara Buciuceanu, care a decedat pe 15 octombrie, la 90 de ani, i-a oferit un cadou amicei sale, o păpuşă.

Citeste si: Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

Citeste si: Andreea Berecleanu, sfâșiată de durere la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Mesajul emoționant postat de prezentatoare pe rețelele sociale îți face pielea de găină

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Tamara Buciuceanu a susţinut construirea Catedralei Neamului încă de acum 15 ani! Actriţa a semnat un manifest pentru ridicarea lăcaşului de cult!

Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: “Păpușa "Mara" cu ochii negri!"

După decesul Tamarei Buciuceanu, Monica Pop le-a arătat păpuşa şi amicilor săi, dezvăluindu-le că aceasta a primit un nume în memoria actriţei: “Păpușa "Mara"cu ochii negri! (de la Ta-Mara)”.

( vezi care a fost legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie)

Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: "Acum, printre luceferii din ceruri!” 

“Cadou si amintire de neprețuit de la marea doamnă a comediei românesti, inegalabila Tamara Buciuceanu- Botez! Acum, printre luceferii din ceruri!”, a mai postat managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Costin Mărculescu a fost asaltat de fanii lui Ştefan Bănică jr după ce l-a acuzat că nu a iubit-o pe Tamara Buciuceanu: „Dacă vrei publicitate, încearcă să te mai...”

Actorii și-au luat rămas-bun de la Tamara Buciuceanu: „Oamenii plecau cu lacrimi în ochi”

Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei. Ce ținută a purtat fiica artistei la petrecere | GALERIE FOTO

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Calendar ortodox 3 iunie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies