Tanar de 25 de ani, arestat dupa ce a incercat sa violeze o angajata CFR si i-a incendiat biroul

Tanar de 25 de ani arestat dupa ce a incercat sa violeze o angajata CFR de 50 de ani

Distribuie pe:

Autor: R.L.

cfr ivesti viol


In articol:

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv duminică, pentru 30 de zile, după ce a incendiat biroul impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi ar fi încercat să o violeze pe angajata CFR, o femeie de 50 de ani.

Bărbatul de 25 de ani, din Iveşti, a fost prezentat duminică in fata magistraţilor de la Judecătoria Lieşti care au dispus arestarea preventivă.

Tanar de 25 de ani arestat dupa ce a incercat sa violeze o angajata CFR

Tanarul agresor a fost identificat sâmbătă în urma unui apel conform căruia un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Statia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani.

Citeste si: Cruzime fără margini în Satu Mare! Doi tineri au tâlhărit și violat o bătrână de 81 de ani

Citeste si: Scandal sexual intr-un spital suport COVID-19 din Valcea. Un asistent medical a incercat sa-si violeze o colega

Citeste si: Un tânăr de 24 de ani din Vâlcea și-a violat străbunica imobilizată la pat

Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, incercand totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou, anunta jurnalistii de la agentia de presa news.ro.

Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia. Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi apoi arestat pentru tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate