Tanara batuta crunt de proxenetul ei putea sa scape daca isi vedea de scoala! Ioana a dat bacalaureatul cand era gravida si nu s-a prezentat la ultima proba!

Ioana, prostituata aflata in coma intr-un spital din Germania, a plecat din tara dupa ce a picat bacalaureatul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIoana, impreuna cu familia si baietelul pe care l-a nascutPovestea Ioanei a socat o tara intreaga, fata de 20 de ani fiind in coma de mai multe luni de zile, intr-un spital din Koln, dupa ce a fost batuta crunt de proxenetul ei, Florin Tanase. Anul trecut, cu cateva luni inainte sa plece spre Germania, Ioana a ratat o sansa care putea sa-i schimbe viata.

fara descriereIoana este in coma de mai multe luni, fiind batuta pentru ca a refuzat sa se mai prostitueze Eleva in clasa a XII-a la un liceu din Campina, ea a ramas gravida chiar inaintea bacalaureatului, asa cum a scris presa locala. Ioana s-a dus la trei examene, luand 4.3 la limba romana, 1.35 la matematica si 2.1 la biologie, dar nu s-a mai prezentat la proba de limba engleza, pierzand examenul. Ulterior, Ioana a nascut un baietel, iar in martie 2014 a plecat in Germania, unde a inceput sa se prostitueze.

fara descriereRobert Tanase, proxenetul care a batut-o cu salbaticie pe Ioana, a fost retinut in Germania si va fi judecat pentru tentativa de omor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate