Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită după condamnarea la închisoare a liderului PSD: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!” VIDEO

Amicii Marilenei Mihăilescu au aflat că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită. În ianuraie 2017, Marilena Mihăilescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a devenit celebră după ce a postat pe youtube melodia „Balada lui Dragnea”. (vezi ce mănâncă Liviu Dragnea în închisoare)

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Citeste si: Adrian Năstase, după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, în aceeași celulă unde a fost și el: ”Suntem un popor crud”

Citeste si: Bucurie mare la Oradea! Mai mulți bărbați au sărbătorit în mod inedit condamnarea lui Liviu Dragnea: și-au ras live mustățile

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită: "Mulți ani primească!" 

Piesa a strâns sute de mii de vizualizări, în contextul protestelor din Piaţa Victoriei din acea perioadă. Marilena a revenit cu o altă piesă, în vara lui 2018, intitulată "Mulți ani primească!", într-un moment în care Dragnea era cercetat în dosarul dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

fara descriere

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea”. Marilena a repostat videoclipul piesei 

Nu mai e un secret că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită. După ce a aflat de condamnarea lui Dragnea, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, Marilena a repostat videoclipul piesei şi a comentat: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate