Tanara care a petrecut pana dimineata cu sinucigasul de pe DN1 si-a facut o schimbare radicala de look! Adelina a fost foarte apropiata de George Dumitru in ultima noapte a acestuia, inainte ca baiatul sa omoare cinci oameni intr-un accident!

Dezamagit ca iubita lui il parasise, George Dumitru s-a sinucis pe 28 septembrie, intrand cu masina intr-un autovehicul si omorand cinci persoane nevinovate!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAdelina, o prietena apropiata a lui George Dumitru, a fost cea care a petrecut de mama focului cu sinucigasul, chiar in noaptea dinaintea accidentului! fara descriereGeorge Dumitru si Adelina s-au simtit bine impreuna in ultima noapte a soferului sinucigasCheful s-a desfasurat intr-un cunoscut club din Bucuresti, iar Adelina si George au stat mai tot timpul lipiti unul de celalalt, tanarul fiind in mod evident sub influenta alcoolului. La mai bine de o luna de la tragedie, Adelina a decis sa faca o schimbare radicala de look, devenind roscata din blonda!fara descrierefara descriereAsa arata acum Adelina

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate