Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie, arestată pentru “blasfemie”

O tânără din Iran a afost acuzată de infracțiuni grave în Iran. Cum a ajuns Sahar Tabar pe mâinile Poliției.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Sahar Tabar, o tânără de 22 ani din Iran, a ajuns pe mânile autoprităților. Fata a investit sume uriașe de bani în operațiile estetice și a devenit celebră prin faptul că a recurs la metode extreme pentru a semăna cu idolul ei, Angelina Jolie.

fara descriere

Sahar Tabar a fost arestată în Iran și acuzată de infracțiuni împotriva culturii și a moralității, incluzând blasfemie, incitare la violență, câștigul unor sume de bani prin metode inadecvate și încurajarea minorilor la acțiuni imorale.

Citeste si: Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri. Au ajuns de urgență la spital

Citeste si: Mirela Vaida, victima hackerilor: "Cred că l-am pierdut definitiv"

Citeste si: Elena Băsescu, prima apariție publică după despărțirea de iubit! A fost cu toți cei trei copii

Sahar Tabar a ajuns celebră pe Instagram după ce a publicat mai multe fotografii făcute imediat după intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit. Este singura platformă pe care ea s-a putut face cunoscută, Facebook și Twitter fiind interzise în Iran.

fara descriere

Deși Sahar Tabar a suferit în jur de 50 de operații estetice, imaginile pe care ea le-a publicat erau editate iar ea purta foarte mult machiaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate