Tânără de 15 ani, umilită și bătută în mijlocul zilei de un grup de 20 de adolescenți. VIDEO

Imagini de coșmar au apărut pe internet, cu momentele în care o tânără este târâtă pe jos, în bătaie, de nu mai puțin de 20 de adolescenți.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Tânără de 15 ani, umilită și bătută în mijlocul zilei de un grup de 20 de adolescenți. VIDEO


In articol:

O fată de 15 ani a fost bătută brutal și jefuită de un grup de aproape 20 de adolescenți, după ce au alergat-o în jurul unui mare cartier din New York. 

NYPD, poliția NewYork-eză a lansat imaginile atacului stupefiant care a fost capturat de camerele de securitate. 

Autoritățile au declarat că incidentul a început joi în jurul orei 16 , când victima a fost abordată de un grup de persoane neidentificate.

Nu este clar de la ce a pornit altercația, dar materialele de supraveghere arată grupul de tineri adolescenți alergând după fată până aceasta căde pe trotuar.

Apoi, aproape 20 de persoane au sărit pe ea, au lovit-o, au umilit=o și au bătut-o cu pumnul de mai multe ori, în timp ce grupul se învârtea în jurul ei.

I-au furat adidașii din picioarele fetei 

În timp ce suspecții au fugit de la locul faptei, unul dintre ei a furat adidașii din picioarele fetei, în timp ce se afla pe pământ. Telefonul și cardul de debit au fost, de asemenea, furate.  

Citeste si: Imagini de senzație de la botezul Katiei, fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău

Citeste si: Vestea e atât de bună că pare ireală. Salariile au crescut cu 1000 de euro

Citeste si: Nicole Cherry a declarat când își dorește să devină mămică!

Fata a fost transportată la New York Health & Hospitals / Kings County pentru a fi tratată pentru traumatisme la nivelul capului și vânătăi.

Autoritățile consideră că atacul de joi ar putea fi în represalii pentru o ceartă anterioară posibilă, dar detaliile acestui lucru nu sunt clare. 

Asistentul-șef Jeffrey Maddrey de la NYPD Brooklyn North a declarat că atacul a fost scandalos. 

"... Acesta este un videoclip îngrijorător al unei fetițe de 15 ani, atacată vicios de un grup de școlari", a scris el pe Twitter.

„Un tânăr ia adidașii chiar de pe picioarele victimei inconștiente. Adolescentul se află în spital în recuperare. NU putem permite acest comportament în comunitatea noastră ”, a adăugat el. 

Potrivit NYPD CompStat 2.0 , există până în prezent 2.499 de rapoarte de tâlhărie, ceea ce a înregistrat o creștere de 34 la sută față de 2019. 

 
Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate