Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."

Julie, o fată în vârstă de 16 ani, a devenit cea mai tânără victimă a pandemiei de coronavirus în Franța. După decesul fetei, medicii au tras un semnal de alarmă cu privire la 'forma extrem de rară de coronavirus' care a răpus-o pe adolescentă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."
Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."


In articol:

Adolescenta din Paris a început să tușească, în urmă cu o săptămână, însă nimic nu avea să prevestească drama ce urma să se întâmple.

"Avea doar o mică tuse, benignă, care a apărut în urmă cu o săptămână. A încercat să o trateze cu sirop, plante și inhalații. Nu vom primi niciodată un răspuns", a declarat mama fetei pentru AFP, notează L'Express.

Sâmbăta trecută, fata în vârstă de 16 ani a început să respire cu dificultate, iar starea ei se deteriora de la oră la oră.

"Nimic înspăimântător, însă îi era greu să își tragă răsuflarea", a mai explicat mama fetei.

Luni, 23 martie 2020, Julie a fost dusă la doctor de către mama ei, iar medicul generalist care a consultat-o i-a explicat că are o insuficiență respiratorie 'acceptabilă'.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Chiar și așa, medicul a solicitat intervenția unei ambulanțe pentru ca adolescenta să fie transportată la spital, unde urma să i se facă mai multe analize, inclusiv testul pentru coronavirus.

Confirmată cu coronavirus, moartă după numai câteva ore

O zi mai târziu, Julie a fost transferată la Terapie Intensivă, iar câteva ore mai târziu, medicii au anunțat-o că a fost confirmată cu coronavirus.

Din păcate, Julie nu a mai prins zorii zilei. În noaptea de marți spre miercuri, la numai câteva ore după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, adolescenta de 16 ani a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar medicii au fost nevoiți să o intubeze pentru a putea respira.

"În jurul orei 00.30, am primit un apel telefonic: Veniți repede!. Atunci m-am panicat foarte tare. Sunt cuvinte care te fac să înțelegi.

Citeste si: Vești proaste pentru fanii trupei Rammstein. Till Lindmann se află în stare critică. Artistul a fost infectat cu COVID-19

Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja, însă i-am atins mâna, iar pielea ei era călduță încă. Am mângâiat-o, iar apoi ni s-a spus că nu o vom mai vedea niciodată. Protocolul este strict.

Cu greu am reușit să păstrez o brățară pe care o avea la mână", a povestit mama fetei.

Directorul general al Sănătății din Franța, profesorul Jerome Salomon,este cel care a anunțat moarte fetei și susține că Julie a fost victima unei forme severe a virusului, extrem de rară în rândul tinerilor.

Înmormântată fără haine și fără ceremonie

Copila a rămas la camera mortuară a spitalului din Paris, iar trupul ei a fost închis într-un sicriu sigilat ce nu va mai fi deschis niciodată.

"Doar zece persoane mi-au spus că pot participa la înmormântare. A trebuit să aleg între cei dragi, care va fi acolo. Sicriul va trebui să rămână închis, iar Julie nu va fi machiată și nici îmbrăcată. Este greu de înțeles", a completat în lacrimi mama adolescentei.


Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies