Stiri

Tanara de 18 ani din Braila, disparuta fara urma de acum o luna! Tatal fetei este disperat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tanara de 18 ani din Braila, disparuta fara urma de acum o luna! Tatal fetei este disperaticon photo
 
Maria Norica Cucerenco, o fata in varsta de 18 ani, din Braila, a disparut de acasa pe 20 august. 
 
Tatal adolescentei, un barbat de 39 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean anuntand ca fiica sa, Maria Norica Cucerenco, in varsta de 18 ani, a plecat de acasa in mod voluntar, in urma cu o luna de zile, pe 20 august, si nu a mai revenit.
 
Semnalmente: inaltime 174 de cm, constitutie slaba, ochii caprui, parul negru, des, drept, lung peste nivelul umerilor, prezinta o alunita pe obrazul stang.
 
 
Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.
 
Pentru Maria Norica Cucerenco s-a solicitat urmarirea la nivel national.
 
Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla tanara sunt rugate sa apeleze 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune