Tânără de 22 de ani ucisă prin strangulare chiar de ziua ei, în timpul unei partide sex. Agresorul a lăsat cadavrul în cameră și a plecat la întâlnire

O tânără de 22 de ani a murit chiar de ziua în timpul unei partide sexuale cu un băiat întâlnit pe Tinder.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Detaliile șocante despre moartea unei turiste britanice, ucise în timpul unei partide de sex în Noua Zeelandă, au ieșit la iveală la primul termen al procesului.

Citeste si: Fostul soț al lui Laurette va petrece mulți ani în închisoare! Ce acuzații i se aduc lui Ciprian Nistor

Citeste si: Mama lui Iulian lansează o nouă ipoteză în cazul dispariției fiului ei. Tatăl l-ar fi dat din răzbunare

Citeste si: Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Tânără de 22 de ani ucisă prin strangulare chiar de ziua ei, în timpul unei partide sex. Agresorul a lăsat cadavrul în cameră și a plecat la întâlnire

Grace Millane călătorea în jurul lumii și ajunsese în Noua Zeelandă în noiembrie anul trecut. Cadavrul ei a fost găsit într-o pădure de lângă Auckland, pe 2 decembrie, la o săptămână după ce a fost văzută ultima dată în viață, relatează Daily Mail.

fara descriere

Fata a fost ucisă de un bărbat de 27 de ani cu care se întâlnise pe Tinder, în timpul unei partide de „sex dur”. După ce a ucis-o tânărul
a fotografiat cadavrul în ipostaze intime și apoi a plecat la o altă întâlnire, tot pe Tinder, în timp ce trupul fetei ucise rămăsese în apartamentul său. Tănara a fost ucisă chiar în ziua în care ar fi împlinit 22 de ani, iar după crimă, ucigașul a căutat pe internet timp de câteva ore cum ar putea să scape de cadavru.

fara descriere

La proces, avocatul apărării a spus că tânăra a fost ucisă accidental după ce ea i-ar fi cerut bărbatul să o strângă de gât. Agresorul ar fi izbucnit în lacrimi. Procurorul a relatat că tânăra a fost surprinsă de camerele stradale din oraș sărutându-se cu bărbatul de 27 de ani, cu care s-a dus apoi la hotelul în care acesta locuia. „Grace părea a se simți bine la întâlnire, și sunt dovezi clare că ambele părți urmau să se implice în activități sexuale” a spus procuroarea Robin McCoubrey.
Acuzatul a povestit cum a decurs partida de sex și că și-a dat seama abia a doua zi că fata murise. 

fara descriere

„A sărit pe mine și a început să-mi arate ce vrea să facă. M-a ținut de gât și m-a împins jos Am crezut că vrea să facem sex dur. Am ajuns amândoi pe podea. Mi-a spus să o țin strâns de brațe, apoi mi-a zis să o strâng tare de gât. Chiar atunci am terminat și m-am dus la duș, pentru că eram transpirat”, a povestit bărbatul judecat pentru crimă.

Agresrul a recunscut că a cumpărat o valiză și a închiriat o mașină pentru a scăpa de cadavru, precum și că a curățat urmele de sânge de pe covor. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate